sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Pentumainen päivä


Aurinko paistoi taas risukasaan oikein monelta puolelta. Saimme tänään vieraita Kokkolasta Mandy, Hanna ja Sami saapuivat meitä katsomaan ja koirat saivat ison laatikon herkkuluita ja Harry ja minä olemme herkutelleet Mandyn tuliaisilla koko illan ja ne herkut eivät olleet luita nam nam. Mandy oli tosi reipas iso tyttö, ei sitten pelottanut yhtään vaikka vastaanotto oli melko äänekäs, suorinta tietä kun sisko oli tervehditty paineli Mandy moikkaamaan äiti Bellaa. Voitte vain uskoa oliko pihamaalla vipinää kun siellä telmivät Mandy, Milana, Max, Luna, Diwa, Lotta, Bella, oli siinä leoja ihana määrä. Mandy oli tosi vauhdikas tyttö ja sai meidän tyttöihin vauhtia, Max oli sellaisen haaremin ympäröimä, että meinasi pienen pojan hormoonit ihan mennä sekaisin. Nopeasti vierailu kuitenkin oli ohi ja Mandy lähti kotimatkalle, pitkä oli Mandylla matka, mutta varmasti uni tuli silmään kun auton tasainen hyrinä alkoi, oli siinä niin kovasti leikitty. Kiitos tuhannesti Hanna ja Sami kun toitte Mandyn käymään meillä vaikka jouduittekin noin pitkän matkan tulemaan luoksemme.



Hei mihin te menette kaikki ottakaa minut mukaan tuumii Mandy



Mandy Amanda Koiranen



Tervetuloa Sami



Tervetuloa Hanna



Koirakivaa pihalla



Siskokset



Diwa ja Bella esittelevät meidän kukkapenkkejä, koska Mandy on kertonut, että heillä on sellaisia ja niihin ei kuulu koiran mennä, tässä asiaa selvitellään, jotta se varmasti tulee selvästi miten ei saa toimia. Siinä samalla voi nauttia muutaman kukan lehden välipalaksi.



Äidin ja tyttären omat jutut. Kyllä Bella on onnellisessa asemassa kun saa tavata omia lapsiaan näin usein. Bella nauttii selvästi lastensa seurasta, sillä Bellakin intoutuu aina leikkimään näissä tilanteissa.


 


Kaikki kiva loppuu kuitenkin aikanaan ja ennen kotimatkaa Mandy hieman nautti matkaevästä ja sitten kotimatka alkoi.


MUITA PENTUTERVEISIÄ


Tänään olin saanut myös kuvia Nokain Maxilta ja olipas poika kasvanut kovasti ja minun silmissäni pojassa on paljon äitiään.



Max



Kaunis poika ja niin Bellamainen ilme.



Maxilla taitaa olla pienet siivet niin lennokasta näyttää meno olevan.



Puutarhurin vikaa taitaa olla Maxissakin koska tässä tarkastellaan Heidin istutuksia hyvin asiantuntevasti.


TÄNÄÄN MYÖS NADA LÄHETTI POSTIA


Nada on käynyt yhdessä Ziran kanssa metsälenkillä ja sieltä olikin löytynyt hieno poseerauspaikka.



Onko näih hyvä, näyttääkö hienolta, no kyllä näyttää Nada on nätti tyttö.



Zira näyttää mallia kuinka taitava tyttö hän on.



Onkos mulla vähän hienot "haalarit" (erään pikkupojan näkemys koiran valjaista) tuumii Nada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti