tiistai 23. maaliskuuta 2010

Ulkoilua auringossa


Tänään pentuset ovat ulkoilleet äiti Lotan kanssa koska aurinko lämmitti niin mukavasti. Ensin pennut aamupäivällä tuhosivat kaiken mikä oli mahdollista, roskapussi levisi keittiön lattialle (kuka käski jättää pussin keittiöön).Sitten vedettiin pöytälamppu johdosta lattialle (arvaa hajosiko?), sitten pissattiin noin sata kertaa ja sitten kakattiin noin viisilkymmentä kertaa ja sitten alkoikin olla talo valmis suursiivoukseen, joten päätimme lähteä ulkoilemaan. Kyllä Pilvellä' oli hommaa kun se yritti pitää pentuja koossa.Pennuista oli tosi hauskaa telmiä hangessa. Illalla Banjon perhe tuli tapaamaan karvaista kaveriaan, ja haikeina mietimme kuinka tämä meidän yhteinen projekti alkaa lähestyä loppuaan, samalla pohdittiin mitä sitten keksitään ja todettiin että ei muuta kuin sisko ja sen veli tapaamisia järjestämään.



Äipän kanssa piknikillä.



Pistä maitoa tulemaan



Piiperoiset paaperoiset



Lumisotasilla



Ennustan tunnustan upottaa



Miten tuo tuonne ylös lensi, missä meidän siivet?



Äippä odota



Saatiinpas äippä kiinni.



Ei saa mennä niin kaua. Me mennään minne me halutaan!



Saako ulkonakin pissata



Taitava poika Bongo!



Hyrsyn myrskyn



Benjamy vetää Tarjaa letistä, joten ihan oikea koti tuli Benjamylle valittua, koska hänen uudessa kodissaan on kampaamo. Poika on jo nyt kiinnostunut hiuksista.



Mä kuiskaan ihan hiljaa sun korvaan.



Päivän söpöläinen.


Sitten 2 v kuvia ja tänään on vuorossa MAX poika Yliskulmalta. Max oli käynyt myös eläinlääkärillä 2 v tarkastuksessa ja todettu terveeksi ja sopivan painoiseksi ja korkeutta pojalla oli ollut 82 cm.



Max ja kaverinsa Miki



Max lähikuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti