maanantai 5. syyskuuta 2011

Belunan Magic Nelson kävi kylässä


Tänään meille saapui mieluisia viraita Tampereen suunnalta, sieltä meitä matkusti tapaamaan  pikkuinen Nelson vai pitäisikö sanoa pieni "karhu" nimeltään Nelson.  Nelsonilta ei vauhtia puuttunut, siinä sai PIlvi kyytiä ja äipän kanssa riehuttiin ja oli niin hauskaa. Nelson oli luonteeltaan hyvin avoin ja leikkisä ja energinen pentu. Pentupureminen oli lähes kokonaan loppunut ja painoa oli kertynyt oikein mukavasti kuten myös korkeuttakin. Nelson kulki meillä ihan kuin ei olisi pois ollutkaan, ja yritinkin suostutella Satua ja Mikkoa jättämään Nelsonin meille ja Harry yritti vaihtaa Nelsonin Pilveen, no vitsi vitsi ei meidän Pilveä mihinkään vaihdeta, kuka meidät sitten kurissa pitäisi.


Koska Mooses ei päässyt tällä kertaa mukaan niin sain Moosekselta kuva terveiset, jotka tässä jaetaan kanssanne. Mooseksen kanssa tapaamme sunnuntaina.



Belunan Kingly Moses "Mooses"



Tumma poika Tampereelta



MIkä leijona



Mooses ja Nelson



Belunan Magic Nelson



Miksi täällä kaikki haukkuu menee ihan jalat solmuun.



Ai noi vaan tervehtii mua.



Selvä ei kun menoksi.



Kohti suuria seikkailuita



Apua joka puolella tapahtuu



Pilvi mä muistan vielä sut.



Hei äiti eikös olekkin musta kasvanut iso



Voi kun olet kaunis lapseni.



Äidin rakkautta



Ihanaa nähdä sinua poikani



Olet sydämessäni



Eikä me olla veljeksiä



Ihana koiranlapsi



Saanks mä pitää tän, en vai, oottepa tylsiä.



Väsymys käy jo käpälään.



Vielä jaksaa



Nelson, Nessukka, Nepukka, muru, rakas ....


Kun Satu ja MIkko olivat Nelsonin kanssa lähdössä, oli jo ihan pimeää ja kuulimme, että auton katolle putosi jotain, me kameraihmiset minä ja Mikko heti kuvaamaan mikä se oli joka teki lommon auton katolle, niin sieltä löytyi tällainen otus.



Hei kuka sinä oot?



Mikko olisi halunnut viedä tämän Tampereelle, mutta Satu ei suostunut matkustamaan tämän kanssa samassa autossa. Nyt alkaa kello olla niin paljon että lähden nukkumaan ja tässä vielä pari luotokuvaa meiltä sunnuntai aamulta.



Löpö katsoo luoto-ohjelmaa



Löpö ei katso muita ohjelmia kuin luonto-ohjelmia, voi nakottaa TV:n edessä vaikka kuinka ja kauan. Taas jälleen hieno koiramainen ilta.


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti