sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kansainvälinen epäonnistumisen päivä 13.10

Ole epäonnistuja!

Epäonnistumisen päivä on tänäkin vuonna 13. lokakuuta. Päivä on täydellinen typeryyksiin, virhearviointeihin ja noloihin tilanteisiin. Ole ylpeä epäonnistuja - varmaa on ainoastaan, että et ole yksin!

1. Epäonnistu. Löydät oman persoonallisen tapasi tehdä se - vieläpä sangen luontaisesti.
Pakko oli kopioida tuo teksti kun kerrankin kolahti, että nyt minulla on oikein oma päivä .
Tänään oltiin koulussa sain harrastaa pikkukoirasiedätyshoitoa, koska en voinut ottaa omia koiriani mukaan niin sain lainata ystäväni pikkuista koiraa nimeltään Liina.
Tämän söpöliinin kanssa oli hauska olla kurssilla ja kaverina oli toinen söpöliini nimeltää Lulu.
 Opiskelu on pienestä koirasta tosi rankkaa ja välillä on pakko ottaa pienet päikkärit. Kiitos Sirpa koiran lainasta. Tänä viikonloppuna opittiin koiran hieromista, koiran kipuja niveliä ja lihaksia. Meillä on tilanne alkanut kotona jonkin verran raihoittua , koirat eivät raavi itseään enää kovinkaan paljon vaikka täysin rapsuttelu ei vielä ole loppunut. Korvatulehduksia ei ole puhjennut lisää joten jospa päästäisiin vain kahdella sellaisella eteen päin. Mutta varoaikahan tässä on pitkä ja koska nyt on vasta ensimmäinen lääkitsemisjakso menossa niin ei vielä ole hurraamista, että tämä tauti olisi voitettu tai ei kait tämä tautikaan ole vaan vitsaus. Kyllä koiran omistaja joutuu tottumaan moneen asiaan, kun koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi ylhäältä annetaan. Kuulin erään ihmisen harmittelevan kun koulusta oli tullut lappu että täitä liikkeellä ja seuraavalla viikolla sitten oli kerrottu, että tarhassa on syyhytapauksia, joten ei se taida noiden ihmislastenkaan kanssa olla helpompaa. No ainakin tietää eläneensä rikasta elämää kun ei siitä puutu suuria tunteita, draamaa eikä tapahtumia.

Noita supeja taitaa olla tänä vuonna todella paljon kun eilen aamulla  20 km matkalla oli auton alle jäänyt 6 supia ja tänäänkin tuolla pätkällä oli kaksi supia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti