perjantai 8. marraskuuta 2013

Luomulla mennään

Tänään ystävä lähetti viestiä, että olisi tarjolla luomulampaan luita ja sisäelimiä koirille. Voi että oli kauniita sisäelimiä, keuhkoa, munuaista, sydäntä ja maksaa ja ne luut niin kauniin lihaisia. Nyt on monta herkku ateriaa koirille laitettu pakkaseen ja miten se nyt siis talvi saa tulla.
 Tämä toinen lomapäivä on mennyt vauhdilla ja sisältänyt monta eri elementtiä. heti aamusta ystävä soitti ja pyysi mukaan eläinlääkärille, koska koira ontui ja hän pelkäsi luusyöpää, no tottakait ystävää aina autetaan ja siis eläinlääkärille, onneksi kaikki päättyi hyvin ja kysymyksessä oli tassutulehdus, lääkkeet saatiin ja kotiin.
 No ei päivää, että ei jotain pettymystä, sellainenkin tähän päivään mahtui eräs unelma hautautui, mutta niinhän se on että tänä vuonna minulla ei onnistu mikään, en edes ymmärrä miten jaksan taistella tuota kohtaloa vastaan ja yrittää ja pettyä ja yrittää ja pettyä.'
Huomenna sitten lähdenkin Raisioon mätsäri-tuomariksi ja se on taas hauskaa toivottavasti tulee paljon koiria. Minulla on isot koirat ja veteraanit.
Tässä BB:n sisko Bella pötköttää kaverinsa kanssa, parhaat kaverukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti