tiistai 3. joulukuuta 2013

Joka päivä jotakin

Yhtenä päivänä  Milana rokotuksille ja toisena sitten  BB ja  torstaina Pilvi hierojalle ja tänään oli sitten  auton vuoro päästä tohtorille vuosihuoltoon.  Kauniin puhtaana sain sen takaisin ja nyt saa huristella taas 15 tuhatta kilometriä. Onneksi satuin tänään oikeaan aikaan oikeaan paikkaan ja sain auttaa ystävääni selviytymään purku-urakastaan ja olihan meillä hauskaa siinnä yhdessä touhuta, tosin teen juonti unohtui sitten ihan kokonaan kun hauskat puuhat veivät  mukanaan.
 Nyt on barffikauppa Signaalin haukkujen herkkunamit saapuneet, löytyy kuivattua mahaa, löytyy kuivattua keuhkoa, sitten on kuivattuja ahvenia joka on meidän Pilven herkku. Sonnin sutejakin löytyy tosin ne on pätkitty pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Herkkuja löytyy tämän pöydän ulkopuoleltakin. Hyviä erikoistarjouksia on myös, joten kannattaa tulla ostoksille. Löytyy, lammasta , broileria, kalkkunaa, lohta, possua, heppaa nautaa jne. Huomenna allekirjoittanut saa taas olla kaupan tätinä ja se on mukavaa. Minulla on aivan ihana kuva Bellasta kavereineen siinä on monta pientä ystävää suurella koiralla.
Bella ja pienet ystävät, Bella on BB:n sisko.
Nyt pitäisi tosissaan aloittaa työstämään tuota lopputyötä tuonne opettajalle, koska muuten se ei valmistu ajoissa. JOten nyt aloitan ahkeroinnin tosissani.

1 kommentti:

  1. Täytyy mainostaa vielä, että tuo signaali on kyllä ihana paikka, kun toimittavat postitsekin tänne kaukaisuuteen. Meidän tytöille on jo joululahjat tilattu ;)
    SInun lomasi kuulostaa tosi kivalta :)

    Hanna, Mandy ja Lyyli

    VastaaPoista