keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Seikkailu Signaaliin

Nyt pääsette minun mukanani seikkailemaan tuonne kauppaan nimeltään Signaali, olen tehnyt tämän kuvakertomuksen sen takia, että tällä pikkuisella kaupalla on ystäviä ympäsi Suomea ja harmi että kaikki kaukaiset ystävät eivät pääse elämysmatkalle tähän ihanaan puotiin.  Tunnelmaa en voi kuvissakaan välittää, mutta se on lämmin ja kodikas ja kaikesta aistii että kauppias Marja-Liisa Kuvaja välittää eläimistä koko sydämestään ja haluaa tarjota lemmikeille parasta herkkua. Joten kierros alkakoon.

Tervetulotoivotus


Aivan oiva Murren muonapaikka

Myös Mirrit toivotetaan tervetulleiksi


Kauppaan asioimaan ovat tervetulleita myös lemmikit ja varsin innokkaasti ne tutkivatkin kaupan ihmeitä, kaupantäti voi myös antaa pienen herkkupalan omistajan luvalla tietenkin.
 Ensimmäisenä ovella tervehtii sinua tämä lammas ja siitä voitkin päätellä, että pakkasten kätköistä löytyy lammasta monessa muodossa  myöskin luomulammasta.
 Yksi suurista suosikeistani, on tämä ihana värikäs kookosöljyhylly ja tuotepurkissa lukee, joka on tähän öljyyn tutustunut rakastuu siihen ja se pitää paikkansa, ensin ostin tätä koirille ja sitten laitoin sitä iholleni ja enää en tahdo mitään muuta ihovoidetta se tekee ihon niin pehmeäksi, ihanaksi , tämä on tuote mihin voi rakastua.
 Toinen aivan loistava tuote on tämä villilohiöljy, joka on tehty luonnonvaraisista lohista ja se sisältää paljon hyviä omega 3:sia, mitä ovat eläimille erittäin tarpeellisia. Tuote on ihanassa pumppupullossa, helppo annostella ja meidän Pilvi taas on rakastunut tähän.
Kolmantena öljynä löytyy hamppyöljy ja tämä öljy minulla on vielä testaamatta, se on säilötty violetin väriseen lasipulloon mikä suojaa sitä auringonvalolta, öljy on kylmäpuristettua ja etiketin mukaan pähkinäisen täyteläistä. Jonain kauniina päivänä hankin tämänkin itselleni ja koirilleni.
 Lisäravinteet odottavat poimijaansa ja tuo ruusunmarja rouhe maistuu puuron päällä niin minulle kuin koirillekkin, sisältää  suuren määrän C-vitamiiniä ja saa toivottavasti flunssat pidettyä poissa.
 Kauppa on täynnä ihania yksityiskohtia, jotka on huolella suunniteltu ja rakkaudella toteutettu. Nämä käsin virkatut peitot vain odottavat poimijaansa ja joulupaperia ympärilleen.
 Yksi suosikkipaikoistani on tämä ihana leponurkkaus, jos jalat ovat jouluruuhkasta väsyneet voit istahtaa hetkesi lepuuttamaan ja juttelemaan lemmikkikuulumiset.
Nämä koira kaverukset ovat minun suuri suosikkini, tulen aina hyvälle tuulelle kun ne tervehtivät minua kulkiesani niiden ohitse palvelemaan asiakkaita tai kun itse olen asiakkaana myös sillolin ne tunnistavat minut. Tällaisia yksityiskohtia puodista löytyy lukemattomia ja tässä olen kuvannut vain ehdottomat suosikkini.
Tällä haukulla on taas tärkeä tehtävä vartioida tuota superherkku laatikkoa, suomalaisesta hirvenpaistista tehtyjä kuiva herkkuja koirille.
Ostoskorit odottavat ottajaansa ja näihin on helppo kerätä tarvitsemansa lihaherkut viereisistä pakastimista. Löytyy broileria, kalkkunaa, lammasta, poroa, kaniinia, lohta, heppaa, nautaa, possua, löytyy maksaa ja sydäntä, kivipiiraa, palalihaa, jauhelihaa, siipeä ja kaulaa sekä valmiita aterioita, jokaiselle jotakin.
Kaikkialla kaupassa löytyy kauniita esineitä jotka saavat sinut katselemaan hämmästyneenä ympärillesi ja nauttimaan kauneudesta ympärilläsi.
Lisää kuvateksti
 Tiskiltä löytyy herkut ja tarjoukset ja saapa emännät ja isännätkin suunsa makeaksi. Voit myös ostaa lahjakortin ja antaa sen lahjaksi, jolloin lahjan saaja voi itse käydä valitsemassa herkut puodista.
Uutuus Wild Line Moose


Kuppi kuumaa järjsetyy tuota pikaa jos kahvihammasta kolottaa.
Tölkkiruokaa haukuille

 Tähän ihanaan onnelliseen koiraaan joka nauttii puodin antimista päättyy opastettu kierroksemme Barf kauppa Signaaliin Turun kupeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti