maanantai 9. joulukuuta 2013

Löhöilyä

Tämän päivän olemme käyttäneet koirien kanssa vain löhöilyyn, emme ole tehneet mitään yleishyödyllistä, vaan ainaoastaan olleet ja syöneet. Kun muutin tuota koirien ruokintaa siten, että juurekset tarjotaan höyrytettyinä niin Taiga ja Milana olivat ensin sitä mieltä, että voit ihan itse syödä punajuuresi ja lanttusi, mutta tänään kumpikin söi jo hyvällåä ruokahalulla juurekset ja sen kunniaksi huomenna onkin sitten vihannespirtelöä. Tällä viikolla koirat ovat myös saaneet kuivattuja voikukkia ja ne kelpaavat loistavasti. Myöskin Pilven ruokintasuunnitelma tuli eilen ja nyt Pilvellä on oma suunnitelma rmiten syödä. Minun pitää muistaa ostaa noita qvino-puuron siemeniä jotta saadaan keitettyä kaikille haukuille puuroa.
Täältä tullaan

Tanssi Taigan kanssa

Varoitus metsä täynnä leoja.
Tänään ollaan myös leikelty tassukarvoja ja varpaan kynsiä jotta lumi ei paakkuuntuisi tuonne varpaan väleihin koviksi palleroiksi.
 Komea Eemeli poikakin lekottelee kauniissa maisemassa. Eemeli oli nähnyt suden jäkiäkin isäntäsnsä kanssa ja tullut siihen tulokseen, että niiden päälle kannattaa pissata. Pihapiirissä liikuskelee myös ilves. Onneksi Eemeli on turvassa perheensä hellässä huomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti