sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Tapahtumarikasta

Ompas nyt ollut tapahtumarikasta touhua. Pennut söivät ensin takin karvakauluksen ja ei muuta kuin parsaa perään, eivät ehtineet vielä tulla karvat ulos kun pennut söivät eilen minun silmälasini ja tänään  joku (lue Pilvi) oli aukaissut roskiskaapin ja pennut olivat kaivaneet sieltä peurakinkun luut ja syöneet  niitä ja muutakin mitä nyt rokkiksessa oli mahtanutkaan olla, ei muuta kuin parsaa perään. Jos eivät saa ripulia niin ovat kyllä aikamoisia rautavatsoja tai vielä pahempaa tukoksen suolistoon. Syömisen välissä on opittu uusi temppukin, nimittäin Tosca oppi kiipeämään itse sohvalle.
Miten minä tänne jouduin

Aika hienoa koiran nukkua sohvalla
Miten sisko tuon teki, vaikka se on mua nuorempikin
 Päätin ilahduttaa KePoa tekemällä hänelle maukkaita korppuja ja olisihan ne varmasti olleet maukkaita jos en olisi vain äkkiä tullut käymään tietokoneella ja unohtanut niitä korppuja uusiin ja vasta kun palovaroitin ilmoitti että korput ovat valmiit muistin ne hiton korput. No hyvä puoli oli se, että ainakaan uunipelti ei palanut pohjaan, niin kuin käy riisikattilalle.
Vähän tummia..
 Vanha sananlasku sanoo, ettei savua ilman tulta ei pidä paikkaansa, sillä savua oli paljon, mutta ei mitään tulta missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti