tiistai 29. joulukuuta 2015

Koulutehtäviä

Ahkerasti olen yrittänyt tehdä tuon kasvattaja-akatemian  koulutehtäviä, joita oli ihan muutama tälle joululoman ajalle. Vielä on tehtävää, mutta ehkä kuitenkin selviän tuosta jos olen oikein ahkera. Rotumääritelmän tulkinta ei olekkaan ihan läpihuutojuttu, mutta jokaisen kasvattajan pitäisi kyllä sellainen tehdä.
 Koirilla on ollut hauskaa kun kaikki olemme olleet yhdessä kotona. Vuoden viimeiset päivät alkavat olla käsillä ja samalla myös se päivä mikä on monen lemmikin painajainen.
Uudeksi vuodeksi kannattaa hankkia koiria rauhoittaamaan Daptil-haihdutin.

daptil-haihdutin 

Synteettinen jäljitelmä narttujen D.A.P® -rauhoittamishormonista, rauhoittaa ja lisää koiran hyvinvointia, totuttaa hellävaraisesti uusiin tilanteisiin, sopii kaikenikäisille koirille!
Adaptil-haihdutin jäljittelee koiran D.A.P.® -rauhoittamishormonia stressitilanteissa ja tuo koiralle turvallisuudentunnetta. Hajuton vaikuttava aine levittää miellyttävää ilmapiiriä ja sopii siksi hyvin muuttojen yhteyteen, uusiin kotieläimiin totuttautuessa tai yksin kotiin jäävälle koiralle jne.
 Kumpa kaikki lemmikin omistajat muistaisivat, että lemmikkimme eivät nauti tuosta ilotulituksesta juurikaan, vaan se pelottaa ja sattuu korviin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti