maanantai 20. kesäkuuta 2016

Pilvi yllätti

Lähdin Taigan ja Keelan kanssa metsään, Pilvi olisi halunnut tulla mukaan, mutta en uskaltanut ottaa, koska Pilvi löytää aina käärmeet ja kaksi kertaa ollaan nipin napin vältytty  pistokselta joten ei riskeerata enää. Pilvi siis jäi kotiin ja kun tulimme takaisin minua odotti todellakin yllätys. Virike kurssilla kerroin kurssilaisille kuinka koirat jo ennen kesyyntymistäänkin kävivät syömässä ihmisten kaatopaikoilla ja tästä johtuen kurssillakin tehtiin koirille virikkeeksi "kaatopaikka", jotta koirat voivat toteuttaa luontaisia tarpeitaan kuten haistelua ja kaivelua. Mutta jos unohtaa roskapussin koiran ulottuville niin koira voi järjestää itselleen todellisen virikehetken ja keittiö on muuttunut kaatopaikaksi. Hienoa Pilvi, olipa mamma iloinen.
Ja koira toteutti luontaisia tarpeitaan haistelua, kaivamista ja syömistä.
Meillä oli Taigan ja Keelan kanssa hauskaa metsässä aluksi koirat jaksoivat  hiukan riehuakkin, mutta pian alkoivat kielet venyä ja läähätys kuulua. Kuvat puhuvat varmasti puolestaan.













Äsken päätin vielä tarkistaa, että kaikki tehtävät on tehty tuohon kasvattaja-akatemiaan liittyen niin uskomatonta, mutta yksi tehtävä oli tekemättä tai ainakaan en sitä mistään löytänyt. Kyseessä oli koiratestamentti, eli mitä tapahtuu koirille jos minusta aika jättää tai menetän otteen elämään vaikka onnettomuuden uhrina. Nyt on sekin paperi tehty ja nyt pitäisi olla kaikki kunnossa ja tarkastusta vailla. Tämäkin on asia mikä pitäisi siis valmiiksi miettiä, kun koskaan ei tiedä mitä elämässä tapahtuu ja ei ole mikään vähäpätöinen asia  kun kysymyksessä on 7 koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti