keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Ystävää tapaamassa

Tänään oli hauska ilta sillä tapasin ystäväni Marjaanan ja kävimme yhdessä syömässä. Kilvan kerroimme, että ei meille mitään kuulu, mutta muutama tunti siinä hävisi kuin siivillä, ajatella jos meille oisi vielä jotain kuulunutkin niin olisi mennyt aamuun. Kiitos Marjaana hauskoista treffeistä.
 Tein tänään koelenkin metsään, nimittäin en ole pystynyt muutamaan päivään oikein liikkumaan tuon selkäni takia, kun joku noita paholainen on siihen ampunut nuolensa. Huomenna minulla on metsä treffit ja olisi kiva jos pääsisin metsästä omin avuin pois. Koe lenkki onnistui siinä mielessä, että pääsin metsästä omin avuin pois.
 Eilen illalla kun kutsuin koiria nukkumaan, niin yksi ei tullutkaan ja se oli Keela joka normaalisti on aina ensimmäisenä jonossa, huutelin ja huutelin ei koiraa missään. Lähdin etsimään Keelaa ja näin Keelan makaavan takapihan nurmikolla ihan paikallaan ja heti luulin nyt on käärme pistänyt Keelaa ja juoksin paikalle. Ei ollut kysymys käärmeestä vaan rotan tai myyrän poikasesta jonka Keela oli saanut kiinni ja lussuttanut ihan littanaksi ja nyt ei hennonut jättää saalistaan. No arvaatte miten siinä kävi saaliille. Aikasemmin päivällä olin jo ottanut BB:ltä räkätin poikasen joka oli myös siirtynyt sateenkaari sillan tuolle puolelle.
Eivät koirat varmasti pahaa tarkoita, mutta ovat hieman kovakouraisia noiden pienten elikoiden kanssa ja en ehdi niitä aina pelastamaan.
 Luonto oli puhdas ja raikas aamuisen sadekuuron jälkeen ja tuoksui niin kesälle.
Niittyvilla oli alkanut kukkia suolla ja seillä oli niin kaunista kun suo oli täynnä pumpulipalloja, mitkä eivät valitettavasti näy kovin hyvin tuossa kuvassa.
 Tässä yksi lempikukistani suopursu ja sen huumaava tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti