lauantai 18. kesäkuuta 2016

Raision ryhmänäyttely

Olipas hieno päivä tänään, sateen uhasta huolimatta sadetta ei tullutkaan (Jipii) vain pilviä ja auringonpaistetta. Me lähdimme Taigan ja Lotan kanssa kohti Raisiota ja Lottahan oli viimeksi käynyt näyttelyssä vuonna 2011. Ensimäisenä kehään pääsi Taiga jälleen kerran Taiga oli menestyksekäs.
VAL ERI VAK 1 SA PN 1 ja VSP
 Taiga sai taa hienon arvostelun joka alkoi lauseella: Puhutteleva narttu.  Hieno kokonaisuus , hyvä pää, hyvä ilme. Hyvä ylälinja, hyvät kulmaukset. Hyvä turkki, hyvät tassut.

BOB Lejonklippans V Sex BOS Taiga Vom Löwengarten

Tuomarina  Cronander Åke Ruotsi
 Lotta mummo sai myös aivan upean arvostelu ja oli myös tuomarin mielestä puhutteleva kokonaisuus. Lotalla oli hyvä feminiininen pää ja liikkui ikäisekseen erittäin hyvin. Oli myös erittäin hyväkuntoinen veteraani. Hyvä turkki ja tassut.
VET ERI1 SA PN2 SERT ROP VET

Olinko mamma kaunis?

Carlotta "Lotta"Leo Von Der Seewiese
 
Mamman rakas muru


Me oltiin mamman kanssa yhdessä reissussa.

Kaunein ruusuke mitä koskaan olen nähnyt oli tuo Lotan ROP VET
Näyttelypaikalla oli myös tuttuja ja heidän kanssaan jutellessa aika kului ja vihdoin  klo 16 jälkeen pääsimme Lotan kanssa juoksemaan loppukehään, siellä ei menestystä enää tullut mutta hieno hetki sekin kaiken kaikkiaan. Taiga pääsi odottelun ajaksi hoitoon mummolaan ja parhaimmat kiitoksen lastenhoitajalle. Näyttelypaikalla nähtiin myös ihana Perro poika.
Perro ja Marjo

Pero treenaa tulevaa varten.

Lotta mummokin ihastui Perron seuraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti