perjantai 6. tammikuuta 2017

Luennolla

.Eläinlääkäri (Dr med vet PG Dip CABC) Tuulia Appleby luennoi tänään siitä, miten ja mitkä hormonit vaikuttavat koiran käyttäytymiseen, ja mitä meidän aiheesta tulisi ylipäätään ymmärtää ymmärtääksemme paremmin koiriemme käyttäytymistä. Erittäin mielenkiintoista kuultavaa ja tällä kertaa minulle ainakin tuli paljon uutta asiaa mm. koirien kastroinnista/steriloinnista ja siitä mitä vaikutuksia sillä voi olla koiran kannalta. Luennolle osallistui 40 innokasta kuulijaa ja luennon järjesti Turun Murre, heillä on ollut paljon mielenkiintoisia luentoja ja uskon että lisää saamme tänäkin vuonna.
 

Tuulia Appleby  (o.s. Burgherr) (Eläinlääkäri)           

Tuulia on sekä Suomen että Sveitsin kansalainen ja suorittanut eläinlääkärintutkinnon Zürichin yliopistossa. Valmistumisensa jälkeen Tuulia työskenteli opinahjossaan pieneläinten lisääntymisen parissa ja väitteli tohtoriksi steriloitujen narttujen virtsanpidätysongelmista. Tuulia muutti Suomeen 2005 ja on työskennellyt siitä lähtien pieneläinvastaanotoilla.
Tuulia on ollut aina kiinnostunut lemmikkien ja hevosten käyttäytymisestä. Hän on suorittanut jatko-opintona lemmikkieläinten käyttäytymistieteen opintokokonaisuuden Southamptonin yliopistossa.
Koiramainen päivä sai jatkoa kun tulin kotiin niin ihastuttava Loimu ja Loimun ihana perhe saapuivat vierailulle (Kiitos taas herkuista. ) Yhtään kuvaa ei tullut otettua kun ulkona oli jo pimeää ja sisällä oli armoton meno kun kaikki seitsemän omaa koiraani olisivat halunneet tutusta Loimuun. Helpottaisipa nuo pakkaset , että pääsisivät nuo omani taas kunnolla pihalle, alkaa olla pieni "mieitautitunnelma" välillä. Loimu on kyllä suloinen pieni leon alku ja niin kiltti ja totelevainen. Elmo on mailman rohkein pikkupoika ei pelottaneet isot leot vaikka joutui kulkemaan kaikkien kuuden  muodostaman kujan läpi.
Jaana nappasin tämän kuvan sinulta KIITOS.
Vaikka pakkanen on paukkunut niin Pepsukka tyttö on kuitenkin ulkoillut.
Söpö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti