sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi alkoi karmealla tavalla

Uusi vuosi siis alkoi karmaisevalla tavalla pikkuinen Liam katosi eilen illalla kuten edellisesä päivityksessä kerroin. Runsaat etsijäjoukot etsijäkoirineen olivat Liamia etsimässä. Koirasta levitettiin runsaasti "lentolehtisiä" ja fb ilmoituksia jaettiin satoja. Lopulta Liam löydettiin ennen pimeän tuloa ja poika pääsi onnellisesti hyvässä kunnossa, vaikka hyvin väsyneenä kotiin oman emännän luokse. Kiitos kaikille asianosaisille ja auttajille ja myötäeläjille. Juuri todettiin Liamin emännän kanssa, että vaikka koiraihmiset olisivat kuinka riitaisia välillä ja kipinät sinkoilisivat, niin kun hätä on suuri niin silloin joukot yhdistyvät ja jokainen on valmis auttamaan. Itse en päässyt etsintöihin osallistumaan kun kotijoukot olivat sitä mieltä, että olen joku toipilas, vaikka ei minulta jalkoja leikattu, enkä sokeakaan ole. KIITOS.
Liam on kotona taas.
 Pikkuleijonat ovatkin aloittaneet uuden vuoden  heti railakkaasti sukulaistapaamisella, sillä Vega ja Nuka tapasivat leikkien merkeissä.
Nuka ja Vega

Sukulaiset on väsyttäviä

Sisko ja sen veli

Hammastellaan yhdessä

Anna mulle sun luu

Tuttu tunne

Onko sun herkku parempi kuin mun

Lisää kuvateksti

Kaulakkain

Ihanat pentuset
 Olen niin iloinen kun pentujen perheet tapaavat toisiaan ja pennut saavat leikkiä yhdessä. Samalla tietenkin myös hammastelut vähenevät kun hammastellaan oman lajitoverin kanssa niin kuin kuuluukin.
Hehku ulkoilemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti