torstai 23. helmikuuta 2017

Eläinrääkkäystä vastaan

FB:ssä on pyörinyt pitkään haaste eläinrääkkäystä vastaan ja monia hienoja kuvia ovat kaverit sivuilleen päivittäneet. Itse sain tänään oman haasteeni valmiiksi ja ajattelin summata sen tällä puolella. Minusta näihin kuviin kiteytyy se huolenpito mitä lemmikinomistajat  toteuttavat omien lemmikkiensä kansa. On ollut hienoa löytää tälaisia koteja pennuilleen. Ensimmäisessä kuvassa ollaan oltu hammashoidossa Ozzy pojan hammas katkesi ja seurauksena oli, että hammas jouduttiin poistamaan.
 Nyt kaikki hyvin operaatio onnistui ja Ozzy poika on kotona heräilemässä ja toipumassa operaatiosta. Sitten toisessa kuvassa ollaan kahden koiran kanssa hoidoissa Paloma, joka alkaa olla jo ikääntyvä koira on akupunktiossa ja Renolla on sitten taas toisenlaisia juttuja mihin vaikutetaan vesiliikunnalla ja hieronnalla.
Reno nauttii lihashuollosta

Paloma "neulatyynynä"

Tästä mä tykkään tuumii Reno
 Kasvattajana on ilo seurata kuinka hyvää huolta Belunalaisista pidetään silloin kun he huoltoa tarvitsevat. Nämä kuvat nyt sattuivat olemaan ajankohtaisia, mutta yhtä tärkeää on kaikenlainen päivittäinen huolenpito siellä kotona mitä te jokainen toteutatte lemmikkienne kanssa, huolehditte ruokahuollosta, turkista ja liikunnasta virikkeitäkään unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti