sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Tangoja

Tänään ollaan vietetty sunnuntai päivää koirien kanssa. Iltapäivällä sitten lähdin nauttimaan ystävän kanssa ystävänpäiväkonsertista  joka oli Riku Niemi Orchestran tangotentetti solistina Kyösti Mäkimattila. Solistilla todellinen tangoääni ihana konsertti.
Punaiset lehdet ne maahan putoaa...


Esiintymispaikoilla Mäkimattilasta huokuu karisma – tyylikäs olemus, voimakas kyky viehättää ihmisiä ja loppuun mietitty lavadesign. Jatkuva ympäröivän maailman tutkiskelu ja elämän puntarointi auttaa pysymään kartalla. Kyösti omistautuu vahvasti retrolinjalle ja etsii alati musiikin helmiä. Levytetyt kappaleet pukeutuvat sujuvasti perinteitä kunnioittavaan asuun, moderneja sovituksia unohtamatta. (Polar artistit)

Monipuolinen artisti, sillä hänen runonsa joita saimme myös muutaman kulla olivat aivan upeita . Mutta sitten koirajuttuihin. Pentujen aiheena on ollut hampaat ja niiden irtoaminen. Villasukkaleikit ovat tuottaneet tulosta ja hampaita on tipahdellut.
Nuka ja villasukka

Kyllä me välillä ulkoillaankin tuumii T: Nuka

On mullakin hampaat lähteneet. T: Loimu
Mulla on monta lempinimeä mamma kutsuu mua Apinaksi ja Mureenaksi, en vain ymmärrä miksi.
 
Mä olen oppinut kiipeämään sänkyyn ja mamma on niin iloinen. T: Lumo
Sitten vielä pieni vinkki petujen valjaisiin. Ottakaa huomioon, että valjaat eivät mene pennun kainaloihin siten, että hankaavat kainaloita aiheuttaen kipua, toisena asiana ottakaa huomioon, että rintakappale on tarpeeksi leveä, jotta se on miellyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti