perjantai 3. helmikuuta 2017

Kyynelillä alkoi tämä päivä ja kyyneliin se päättyy

Belunan kenneliin syntyi ensimmäinen pentue vuonna 2008 ja ensimmäisenä pentuna mailmaan saapui rakkaani Belunan Kingly Milana 19.3.2008. Tänään jouduin luovuttamaan tuon rakkauspakkaukseni pois ja nyt Milana kirmaa yhdessä Lunan, Diwan ja äiti Bellan kanssa sateenkaarisillan tuolla puolella.
 Milana oli koira joka ei koskaan ollut sairastanut mitään ainoastaan rokotusten takia olimme käyneet eläinlääkärillä. Aamulla Milana söi vielä herkkuateriansa ja kirmasi muiden kanssa pitkin pihaa, en olisi voinut aavistaa että tuntia myöhemmin kaikki on toisin. Milana makoli sisällä ja olin lähdössä hierojalle, muut koirat ryntäsivät tarhaan, koska aina kun pääsee tarhaan se tietää herkkuja. Palasin takaisin siälle ja kysin eikö Milana halua mennä tarhaan ja silloin Milana yritti nousta ja huomasin että takapää ei toimi lainkaan. Toisen kerran muru vielä yritti ja sitten lysähti lattialle. Soitin välittömästi eläinlääkärille ja suuret kiitokset eläinlääkäriasema Valon eläinlääkäreille, jotka peruivat  vastaanottonsa ja saapuivat avukseni. Tutkimuksen jälkeen todettiin että meillä on vain yksi keino auttaa Milanaa ja se on viimeinen palvelus rakkaalle Milanalle. Keuhkoissa todettiin myös olevan nestettä ja sydänäänet olivat jo olemattomat.
Milana ei koskaan ollut näyttelykehien tähti, sillä Milana ei viihtynyt näyttelyissä, mutta en tarvinnut tuomaria kertomaan kuinka kaunis minun Milanani oli ja myös Milanan kauniissa jälkeläisiää on peritynyt osa Milanan kauneutta ja hienoa luonnetta. Nyt tuli mummon tehtävä tässä mailmassa valmiiksi ja me jouduimme eroamaan. Siitä olen iloinen, että Milana sai nukahtaa omassa kotonaan minun syliini.
Rakastin tätä leijonaani niin suunnattomasti

Belunan Kingly Milana

Milana oli aina pieni pilke silmäkulmassa

Kiitos että sain pitää sinut lähes yhdeksän vuotta

Suru on syvää ja pohjatonta, hyvää matkaa rakas Milana
 Olimme yhdessä KePon kanssa saattelemassa Milanan  viimeiselle matkalle Turunseudun Lemmikkieläin tuhkaamoon. Meidät otettiin vastaan kauniisti ja Milanaa kohdeltiin arvokkaasti ja kauniisti.
Taas valo viiltää taivaanrantaa,
se päivän yöstä erottaa.
On tullut aika pois se antaa,
jota niin paljon rakastaa.
Sen järjellä me ymmärrämme,
kun toinen lähtee, toinen jää.
Vain pieni lapsi sisällämme,
ei sitä tahdo käsittää.
Hyvää matkaa, hyvää matkaa
kulje kanssa enkelin.
Hyvää matkaa, hyvää matkaa
sinua paljon rakastin.
 Hyvää matkaa rakas Milana olet ikuisesti sydämessäni.

4 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa Milana.
    Lämmin osanotto ja halaus Arja ja Harry sekä koko lauma, joka nyt kaipaa Milanaa.
    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Osaanottoni ... isänsä Resso siellä varmaan myöskin ollut tytärtään vastaanottamassa. ��

    VastaaPoista
  3. Osanottoni suuressa surussanne - niin suuri on kaipaus , mutta onnelliset muistot eivät onneksi kuole koskaan .

    VastaaPoista
  4. Osaanotto myös täältä. Tiedämme miltä tuntuu ja miten tuntuu ontolta. T: oskun perhe

    VastaaPoista