lauantai 3. helmikuuta 2018

Hienon päivän ilta

Vaikka eilinen päivä päättyi surullisesti kun olin saattamassa ystävän koiraa sateenkaarisillalle on hienoa nähdä kuinka monta hienoa leonberginkoiraa kävi antamassa tänään verinäytteensä koirien aineenvaihduntatutkimusta varten. Belunaiset ovat ihania ja niin aktiivisia. Seinäjokelaisille tiedoksi tämän kevään aikana järjestetään Seinäjoella vastaava tilaisuus joten pääsette sinne antamaan näytteen. Täältä linkistä pystyt seuraamaan missä päin tilaisuuksia järjestetään. https://www.koirangeenit.fi/projektit/tutkimusprojektit/metabolomiikka-tutkimus-uusi/ajanvaraus-koirien-aineenvaihdun/ .
Kasvattaja on niin iloinen ja ylpeä.
 Jokainen  reipas verinäytteen antaja sai pienen herkun palkinnoksi. Koirat käyttäytyivät tosi kauniisti ja rohkeasti. Näytteiden ottaminen sujui reippaasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä näytteen antoivat Taiga, Tosca ja BB. BB:llä ja Pilvellä oli hoitotäti kun itse olin avustamassa näytteiden otossa. Hoitotäti on ollut varsin tehokas vain kuorsaus kuuluu.
Kiitos Marja-Liisa

 Olihan meillä hoitosetäkin mukana, joka toimi kaitsijana silloin kun useampi koira tuli kerralla näytteenottopaikalle.
Mika ja Banjo
Max ja Perro  tekivät ilolla oman osuutensa.
 
Taiga luovuttaa verta
Suuri kiitos vielä kaikille osapuolille luovuttajille, näytteiden kerääjille, hoitotädille ja hoitosedälle ja omalle KePolleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti