maanantai 12. helmikuuta 2018

Viimeinkin

BB:n haavassa ollut reikä on nyt kuroutunut umpeen. Olen niin iloinen että voisin heittää kärrynpyörää jos osaisin. Sain eläinlääkäriltä ohjeet reijän hoitamiseksi, mutta enhän minä olisi minä jos olisin niitä uskonut. Ensinnäkin BB oli allerginen Betadinelle ja tuntui pahalta että sen käyttöä pitäisi jatkaa kun iho oli ihan tulipunainen. Mietin hetken ja päätin soittaa asiantuntijalle joka tietää haavahoidosta kaiken mahdollisen. Sainkin häneltä uudet ohjeet reijän hoitamiseksi hunajalla. Siis todella hunajalla. Ostin puhdasta juoksevaa hunajaa ja laitoin sitä suoraan reikään ja nyt reikä on kuroutunut umpeen. Hunaja on ihmeellinen aine.

Hunaja parantaa haavoja

Hunajaa on käytetty ihovaurioiden hoitoon kautta aikain. Se sisältää muun muassa C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät haavojen paranemista.
Hunajaa voi käyttää esimerkiksi auringon polttamalle iholle, tulehtuneisiin haavoihin ja palovammoihin. Hunaja steriloi haavat, imee nesteitä haavasta, lieventää tulehdusta ja edistää ihon uusiutumista.

Rauhoittaa kurkkukipua ja helpottaa yskää

Hunaja on luonnon oma antibiootti

Rentouttaa ja edistää unta

Ehkäisee sairastumista

Vähäkalorisempi kuin sokeri

Siedätyshoitoa siitepölyallergiaan

Tekee hyvää vatsalle

Kirkastaa ihoa

BB:n kanssa ollaan myös hieman pidennetty lenkkejä ja nekin alkavat sujua jo paremmin. BB ei väsy enään niin helposti. Tänään otin pitkästä aikaa kamerankin mukaan lenkille kun oli sen verran vähän pakkasta, että sormet eivät paleltuneet.

Keela ja Taiga vauhdissa

Äiti ja tytär

Tästä on joku mennyt

 Me tehtiin BB:n kanssa pellolle erilaisia kuvioita mm. päivänkakkara ja kun mentiin sitten Taigan ja Keelan kanssa niin oli hauska katsella kun molemmat kiersivät samat polut.
Tästä ne on menneet

Miksi ne on mutkitellu noin

Ja molemmat sitten peräkanaa

Ihania hussuttelijoita

Pieni kyntäjä

Suurella sydämellä

Hei laukkaa "ratsu" reima

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti