keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Hyvää ystävänpäivää

Ystävyys on hieno asia ja itse olen saanut seurata kahden koiran ystävyyttä, Lotan ja Biancan. Lotta ja BB ovat toistensa parhaat ystävät ja aivan erottamattomat.
 Tänään ystävykset pääsivät yhdessä lenkille. Lenkki oli räätälöity tälle veteraani porukalle, mentiin rauhallisesti ja haisteltiin ja tutkittiin.
 Molemmat nauttivat selvästi lenkillä olosta kun ei ollut kiire ja välillä sai vain katsella maisemia. Vaikka kaikki koirani tulevat toimeen keskenään niin Lotan ja BB:n välit ovat aivan jotain erikoista. BB on saanut elää äitinsä kanssa koko iän ja ainaon ollut Lotta lähellä. Lotta on huolehtinut lapsestaan aina eikä kukaan ole koskaan saanut pienelle BB:lle sanoa mitään. Kun BB sairasti Lotta makasi vieressä ja hoiti lastaan.
Lotalle ja Taigalle on myös kehittynyt erikoinen suhde. Taiga haluaa usein nukkua ihan Lotan vieressä vaikka välillä melkein säälittää kun Lotta on jo valinnut petipaikan niin sitten tulee Taiga ja haluaa sen saman paikan ja niinpä Lotta nousee ja antaa tilaa Taigalle. Sitten olen saanut kaksi ihanaa ystävänpäivä tervehdystä
Ozzy ja uusi ystävä Nikki

Loimu ja  ystävä Amur
 Kolmantena laitetaan tähän vielä Paloma ja Paloman uusi ystävä Reina.
Olisipa ihmisten välinen ystävyys yhtä aitoa ja koskettavaa kuin näiden rakkaiden karvaisten ystäviemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti