keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Mitä meillä oikein tapahtuu

Tänään oli sitten Pilven kanssa lääkärissä ja Pilveltä löytyi kasvain peräsuolesta. Virtsarakossa ei ollut ultrassa ainakaan mitään poikkeavaa, virtsa oli kyllä liian laihaa ja siinä oli poikkeuksellisen paljon sakkaa sen takia tehtiin siitä myös viljely joka valmistuu perjantaina. Virtsan PH oli 5,5.  Pilvi leikataan heti vapun jälkeen. Pilvi oli tosi reipas vaikka virtsanäyte otettiin suoraan rakosta neulalla.
 Pilvi alkoi siis noin vko sitten tiputella pissaa lattialle liikkuessaan ja aina kun nousi ylös niin alle tuli lätäkkö. Tämä oli siis oire minkä takia vein Pilven lääkärille. Mutta kysymyksessä ei ollutkaan pelkkä vanhenevan koiran virtsankarkailu vaan sieltä löytyi kasvain. Kooltaan se kasvain ei ole  suuri mutta ei tuo koirakaan kovin suuri ole.
Tuo kasvain myös vuotaa hieman veristämätää.  Illalla me parturoitiin Pilven takapäätä valmiiksi leikkausta varten. Leikkaukseen asti Pilvi sai virtsankarkailun estolääkityksen. Vähän mamma kyllä nyt on huolissaan, mutta toivotaan että kaikki menee hyvin ja tuo kasvain on ainoa ja se saadaan pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti