maanantai 23. huhtikuuta 2018

Rampe

Olipas taas päivä tämäkin. Ilta tuli siis vietettyä eläinlääkäriasemalla.  Eläinlääkäri  kuunteli minun kertomukseni ja totesi, että voisi luvata syödä  likaiset sukkansa jos ei Rampella ole kilpirauhasen liikatoiminta oireiden perusteella no olisin minä senkin halunnut nähdä, mutta lääkäri sai pitää sukkansa.Rampe kissalla todettiin sydämessä lievä sivuääni (ehkä), rauhoituksessa ääntä ei kuulunut. Virtsan PH 7 (liian emäksinen) korvalöydökset olemattomat, mutta korvat kutisevat voimakkaasti. Maksa-arvot alat ja afos koholla. Hematokriitti 45 %. Kilpirauhasarvo todella reilusti yli viitearvojen eli kilpirauhasen liikatoiminta. Rampe sai kilpirauhaslääkityksen 2 x päivässä pieni punainen pilleri. Onneksi on kirkkaan punainen pilleri, niin on helpompi löytää lattialta kaappien alta seinältä sohvan alta, mun hiuksista, no tasapuolisuuden nimissä KePo sai naamalleen aimo annoksen korviin laitettavaa kortisoonisuihketta kun ei sekään korvissa pysynyt.
 Rampe on nyt ihan sokissa tuosta kohtelusta on rauhoitettu ja tungettu pilleriä suuhun. Voi mun pientä Rampea. Tänään oli myös koirien kynsien leikkaus operaatio se sentään oli helpoimmasta päästä. Aamupäivällä olimme mummun kanssa luontoretkellä ja löysimme jotain ihanaa.
Löydettiin sammakonkutua

Äiti ja Tosca luontoretkellä.
Nyt taidetaan olla väsyneitä kaikki joten lähdetään nukkumaan Lotta onkin jo mennyt nukkumaan omalle pedille ja toivottaa hyviä öitä.
Hyvää yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti