perjantai 27. huhtikuuta 2018

Nappia kuonoon

Tänään oli sitten se päivä kun kävin ostamassa koirille matolääkkeet  kuten myös kissoille. Kissat olivat helpompi tapaus sillä kissat saivat  valeluliuoksen niskaansa ja ottivat sen vastaan ihan hilitysti.Lotta ja BB sekä Lotta ahmivat matolääkkeensä ruuan oukossa. Keela sai oman  isosa jauhelihapullassa ja sekin onnistui hyvin, mutta Taiga ei sitten koskenut ruokaansa eikä lihapullaansa ja kun sitten laitoin sen lihapullan Taigan suuhun niin teki kaikkensa miten sen vain voi sylkeä ulos suustaan ja yritti varmasti ennätystä siinä kuinka monta kertaa sen voi sylkäistä ulos.suusta. Ainakin osa matolääkkeestä on oletettavasti kuitenkin nyt päätynyt Taigankin vatsaan.
Romeo retkeilee
 Äiti lähti tänään kotiin Porvooseen Vapun viettoon ja hauska viikko päättyi taas. Mutta kuten äitini sanoi  välillä pitää lähteä, että taas voi tulla niinhän se taitaa olla. No ainakin on taas mitä odottaa kun odotellaan seuraavaa vierailua.
Koiratkin etsivät, että mihin kummaan se mummu on mennyt kun ei missään näy, koirat niin tykkäävät meidän mummusta.
 Kevät näyttää saapuvan Romeonkin kotiseudulle vaikka vielä tuolla taustalla hanget siintelee.
 Rauha näyttää tänään taas laskeutuneen perheeseemme, mutta koskaan ei tiedä kauanko sitä ihanuutta kestää. Nautitaan hetkestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti