tiistai 29. toukokuuta 2018

Kesä vielä tänäänkin

Ollaanpas tänäänkin saatu nauttia ihanasta kesästä. Tämä on ihan luxsusta. Hieman alkaa kirien puolesta harmittaa, sillä nämä helteet käyvät noiden vanhusten kunnon päälle. Eivät jaksa paljon muuta kuin makoilla ja syödä. Kesä on koirallekkin ihanaa aikaa.
Neco haistelee kesätuulia.

 Näin tummaa leoa en ole koskaan nähnyt. Neco ei ollut pentuna mitenkään poikkeuksellisen tumma, mutta iän muota Neco on saanut upean tumman turkin.
Yhdessä

Mä otan välillä vähän varjoa kun on kuuma

Uimaan

Nukalla on monta paikkaa missä voi levätä ja viilentää itseään

Uiminen on kuitenkin huippukivaa Nukasta.
 Kanat ovat edelleen ihmeissään kun aamuisin ilmestyn kanalaan, odottavat varmaan joka aamu, että KePo saapuisi. Kanat eivät muni minulle ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Kanat ovat tarkkoja, tiedän sen omasta kokemuksestani ;) 1. työpaikassakin muninta väheni aina poissa ollessani :) Siellä esim. eräs perheeseen kuulunut avasi oven niin räväkästi, että kanat lensivät ympäri karsinoita. Äitini oli taas opettanut kanat siihen että kävi yhtenään katsomassa munia, kun sitten jouduin sijaistamaan Häntä, niin hakkasivat äkkiä allaan olevat munat rikki :( ps. oletko kokeillut viedä voikukanlehtiä?

    VastaaPoista
  2. Lahjon joka aamu kanoja herkuilla, voikukilla, jyvillä, leipäpaloilla, vesiheinällä jne. Eivät enää "poopata" kun menen mutta munia ei ole vkon aikana tullut kuin kolme.

    VastaaPoista