sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Pihatalkoot

No niin eilinen blogi on jäänyt roikkumaan langalle  ja siis julkaistuu vasta nyt kun sen huomasin. Pihatalkoot oli eilisen aihe. Pihansiivouksessa on meillä aika paljon puuhaa kun tontilla on koivuja, mäntyjä, kuusia, pihlajia, vaahteroita ja erilaisia koriste pensaita, hevoskastanjoita, omenapuita. Roskaa riittää, käpyjä määrättömästi. Vaikka syksyllä on ikään kuin siivottu niin ei huomaa missään ja kaikki on tietenkin koristeltu pötköillä talven aikana. Ihanaa on kuitenkin huomata kuinka kevät herättää pihamme ja koiratkaan eivät enää syö ihan kaikkea.
Kuunlilja

Päivänlilja

Kevättähti

"Omenapensas"

 Tämä omenapuu ansaitsee kaiken kunnioituksen jokainen koiramme on pentuna syönyt tämän omenapuun maantasalle. Omenapuu  vain nousee uudelleen ja kasvattaa aina uuden rungon, joten kun koiramäärä on ollut suuri niin runkojakin on kertynyt. Viime vuonna saimme ensimmäiset omenat tai en minä sillä koirat ehtivät ensin.
Tuijat

Raparperi

Valkovuokko

Leskenlehti

Sinivuokko

Karviaismarja

Hevoskastanja

Mehitähti
 
Maksaruoho
Lisäksi meillä on taas orvokkeja niin paljon että riittää Keelankin syödä.


 Koirat olivat kovasti mukana siivouspuuhissa, ensin siivottiin tarhat ja se olikin mukavaa kun kaikki saivat nuohota toistensa tarhat. Keela muutti myös talvitarhasta kesätarhaan. Kesätarha on isompi ja monimuotoinen ja koppi sijaitsee korkealla mäellä mistä on hyvä katsella mailman menoa silloin kun on tarhassa. Talvitarha taas on tasainen ja sen takia turvallinen talvella ei tule liukastumisia.
Keela oli mukana risujen polttoprojektissa

Savu ei Keela haitannut

Liekit nuotion ...
 
Tuli on hieno elementti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti