sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Sunnuntai eloa

Tänään oli se päivä kun Lumo meni toisen kerran näyttelyyn ja nyt nuorten luokkaan.  Tuomarina oli Einar Paulsen Tanskasta ja hän olikin aika tiukka tuomari sillä yhtään ERIÄ ei annettu eikä siis ROP:ia eikä VSP:tä valittu.
Lumo ja KePo uransa aloittanut Mika suoriutuivat erittäin mainiosti kehässä.
Mikan ja Lumon askeleet sopivat hyvin yhteen. Keli oli kuuma ja se asettaa näille kesänäyttelyille oman haasteensa.

Seisoo tosi kauniisti (kumpikin) . On siinä tuomarin helppo arvostella. Arvostelussa oli paljon asiaa ja tässä vapaamuotoinen suomennos aiheesta.  1,5 vuotias, keskikokoinen narttu. Oikeanlainen kuono. Otsapengertä saisi olla enemän. Purenta voisi olla parempi. Hyvin asettuneet korvat. Hyvä niskan pituus. Hyvät olkapäät. Kokonaiskuva hajoaa hieman lievän ylipainon vuoksi. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Voisi olla paemmin kulmautunut. Hyvä turkki ja sen rakenne. NUO EH1 Onnea Lumon perheelle hieno suoritus. Ja onnittelut uudelle KePolle hienosta esittämisestä.
 
Einar Paulsen Tanska tuomarina


Lumo on antanut kaikkensa ja nyt on aika levähtää. Ei saa häiritä täällä nukkuu Lumo.  Meillä koirat ovat ihmetelleet Harryn kipsiä. Huomaa että koirat ovat kyllä tottuneet apuvälineisiin ne eivät ihmetytä yhtään. Yöllä kuulin kun Harry lähti  vessaan seuraavaa jutustelua. Koira - ei siirry - koira ei siirry - koira, perille päästiin kuitenkin kaatumatta tiellä lojuneisiin koiriin.
Mitä sulle on käynyt?

Hoviväki turvaa askellusta

Kaunis kesäpäivä tänäänkin
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti