tiistai 15. toukokuuta 2018

Piiri pieni pyörii

Minulla on oma pieni piirini joka pyörii nyt vinhaa vauhtia. Nimittäin kuljen eläinlääkäriltä toiselle. Tänään oli sitten vuorossa eläinlääkäriasema Valo, kiitos kun pääsin pikaisesti.
Käytiinpä siis BB:n ja Lotan kanssa eläinlääkärillä, kummallakin korvatulehdus. Klinikan lattia lainehti vettä kun oli niin kova jano ja niin pieni kuppi. En myöskään ymmärrä miksi imuri kaivettiin esille kun olimme lähdössä eihän leosta juurikaan lähde karvaa tai en ymmärrä miten sitä riitti tuonne asemallekkin kun meillä on sitä kotona niin paljon. Lääkkeet saatu kiitos Valon lääkäreille.Nyt voitaisiin vaikka muutama päivä pysyä kotona. Sekoan kohta näihin annostuksiin mitä kellekkin ja kuinka monta kertaa.
Aamulla annetaan Rampelle kaksi pilleriä  kilppariin, BB:lle annetaan kipulääke ja korviin laitetaan tilat sekä annetaan kortisoni pillerit aamuin illoin. Lotalle laitetaan aamulla ja illalla lääkettä korviin ja annetaan kortisonipillerit aamulla ja illalla. Välillä aina puhdistellaan korvia.
Pilvelle annetaan pilven pissankarkailu lääke kolme kertaa päivässä.
 Nyt olisin hyvin kiitollinen jos ei yksikään eläin enää sairastuisi vaan voitaisiin mennä ihan näillä hetken aikaa eteen päin. Tämä on eläinperheen arkea. Hieman pelotti viedä Lottaa ja BB:tänäillä helteillä autossa mihinkään, onneksi auton saa jäähdytettyä +16 asteeseen.
 Niin ihanan lämmin tai onohan tämä koiran näkökulmasta ihan niin ihanaa.
Minä muuten tykkään lämmöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti