torstai 17. toukokuuta 2018

Ukkonen

Ukkonen vieraili tänään meillä ja Keela on sitä mieltä että ulos ei kyllä enää voi mennä enää koskaan on se sen verran vaarallista. Nyt illan tullen kun kaikki muut oli pihalla niin päätti Keelakin uskaltaa varovasti kurkistellen ensin ovesta, että missä se pauhaava ukkonen oikein on piilossa.
Varjoon suojaan alta polttavan auringon
 Niin  Lotta kuin BB alkavat voida hyvin ja korvatulehdus alkaa jo helpottaa. Kortisoni kuitenkin vaikuttaa aika paljon koiriin varsinkin BB:hen joka on aina hieman erikoinen. Kumpikin juo tosi paljon ja ruokahalu nyt ei voi lisääntyä koska se on jo pohjaton. Mutta pissaaminen on sitten hurjaa tuon juomisen myötä.
 NO vastapainoksi sitten Taiga ei suostu syömään noita lääkärin määräämiä allergianappuloita ja varmaan myötätunnosta Keelakin jätti ruokansa syömättä ja päätti sen sijaan syödä taas kiviä.
 Kysyin eläinlääkäriltä voiko olla jokin puutostila, ei kuulemma ole yleensä vaan koirat syövät vain huvittaakseen itseään, no minua ei nyt juurikaan huvita. Oksensi nuo kivet pois yöllä. On tämä sellainen sirkus koko tämä meidän perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti