lauantai 28. heinäkuuta 2018

Juottola

Eilen grillikatoksemme, missä aikaa on tullut vietettyä paljon alkoi täyttyä ampiaisista. KePo oli jättänyt muutamia coca-cola purkkeja pöydälle ja nehän houkuttelivat ampparit paikalle, no oma viihtyminen alkoi hieman kärsiä kun ampparien määrä sen kun lisääntyi. Joten päätin ratkaista asian perustamalla amppareille juottolan hieman grillikatoksen ulkopuolelle. Kun tilaisuus tulee siirrän sen vielä pois pihapiiristä 
 Amppareille on tajolla siirappivettä ja menossa jo toinen litra ensimmäinen juotiin hujauksessa. Nuo tikut ovat "sopassa" sitä varten että ampiaiset pääsevät helpommin ylös siirappivedestä kun menevät sinne uimaan. Koiratkin alkavat olla omia touhukkaita itsejään ja leikit sujuvat jo kummasti. Tosca on sellainen ilopilleri, että saa muutkin innostumaan ja leikkimään. Välillä vilvoitellaan lammessa ja taas mennään. Taigakin innostui leikkimään lasten kanssa kun Tosca aikansa houkutteli.











 Yöllä klo 01:13 raapii Keela ulko-ovea ja nousen päästämään Keelan pihalle. Käy vauhdilla pihalla ja palaa takaisin, voi että kun tuli yöllä mieleen että possu oli jäänyt pihalle, pitihän se hakea sisälle.

 Täytyy illalla varmistaa, että possu tulee mukaan sisälle. Äsken Keela näytti piilottavan kyseistä possua tuonne kuusen juurelle.

1 kommentti: