perjantai 20. heinäkuuta 2018

Uintia ja herkuttelua

Kasvattieni elämä on niin hauskaa, että on todella mukava siitä kertoilla. Koirat puuhaavat hauskoja asioita yhdessä perheensä kanssa.
Kun sinilevä valtaa koirien uimapaikat on onneksi uimahalleja missä koirt voivat harrastaa uimista.
Nuka tykkää käydä uimassa ja jaksaa uida pitkiä aikoja ja selvästi nauttii uimisesta.
 Onhan tuo kala selvästi pelastettava ettei se vain huku, kun ei taida osata uidakkaan.
 Kiitos ihanista uimakuvista ja hauskoja uintiretkiä jatkossakin.
Uiminen on hauskaa
Kesällä pitää myös herkutella ja nautiskella kesän herkuita kuten jäätelöstä.
Paloma herkuttelee
 Palomalla on oikein nimikko jäätelö eli Macigjäätelö

Hugo & Celine Magic Moose jäätelö koirille


Hugo & Celine Magic Moose on herkullinen hirvenlihan makuinen jäätelö koirille. Koirien jäätelö on laktoositonta eikä sisällä valkoista sokeria tai muita aineita, jotka voivat olla haitallisia koirille. Jäätelö sopii kaiken kokoisille koirille. Se tarjoillaan pakastettuna suoraan pikarista. Koirien jäätelön koostumus on kermaisen pehmeä, mutta enemmän jäässä kuin normaalit jäätelöt. Koiran pitää nuolla tiensä kupin pohjalle, jonka johdosta jäätelön syömisen nautinto ja makuelämys kestävät pidempään kuin tavallisen jäätelön kanssa. Täydennysravinto. Suositellaan annettavaksi herkkuna, ei ruuan korvikkeena.
Reinallekkin maistuu jäätelö
 Reina nauttii

Hugo & Celine Lickin' Liver jäätelö koirille


Hugo & Celine Lickin' Liver on herkullinen maksan makuinen jäätelö koirille. Koirien jäätelö on laktoositonta eikä sisällä valkoista sokeria tai muita aineita, jotka voivat olla haitallisia koirille. Jäätelö sopii kaiken kokoisille koirille. Se tarjoillaan pakastettuna suoraan pikarista. Koirien jäätelön koostumus on kermaisen pehmeä, mutta enemmän jäässä kuin normaalit jäätelöt. Koiran pitää nuolla tiensä kupin pohjalle, jonka johdosta jäätelön syömisen nautinto ja makuelämys kestävät pidempään kuin tavallisen jäätelön kanssa. Täydennysravinto. Suositellaan annettavaksi herkkuna, ei ruuan korvikkeena.
Koirajäätelöä olkaa hyvä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti