perjantai 9. marraskuuta 2018

Murhetta murheen päälle

Tulin juuri Biancan kanssa Eläinsairaalasta.  Biancan virtsa oli siisti.  Biancan vatsa oli oli palpaatiossa arka ja pinkeä. Lämpö normaali. Emätin siisti. Bianca ultrattiin , munuaiset ok, perna kauttaaltaan voimakkaasti muuttunut ja laajentunut, epänormaalia tiiviyttä ja verisuonitusta suurella alueella. Kasvainmuutoksia. Ei vapaata nestettä havaittavissa kasvainontelossa.
Leikkaushoito ei enää tule kysymykseen joten lähdetään jatkamaan lääkkeillä niin pitkään kuin vointi sallii. Eli kipulääkkeitä lisättiin vielä yhdellä uudella lääkkeellä BB:llä on nyt kolme erilaista kipulääkettä, voi mun pientä.
Leikkaushoidosta keskusteltiin, mutta sillä olisi saavutettu vain hieman lisäaikaa ei pysyvää  helpotusta tilanteeseen, joten päädyttiin että BB:n ei tarvitse enää kärsiä leikkauskipuja vaan jäljellä oleva aika mennään kipulääkkeillä. Olen murheellinen, mutta tällaista tämä elämä on. Välillä elämä antaa ja välillä ottaa.  Nyt nautimme BB:n kanssa vielä yhteisestä ajata ja yritämme kaikin tavoin lievittää BB:n kipuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti