keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Belunan Fazer Bianca (4.02-2010 - 14.11.2018)

Bainca on päässyt  Lotta äidin luokse. Tässä taistelussa ei ollut voittajia, syöpä oli agressiivinen ja romahdutti viime yönä Biancan kunnon. Ainoa asia mitä oli tehtävissä oli päästää Bianca lähtemään ja pois kivuista. Eläinlääkäriasema Valossa järjestettiin asiat niin että toinen eläinlääkäreistä pääsi kotikäynnille luoksemme. Kiitos Saara Lindqvist ja Aino Virkki. Bianca sai lähteä rauhallisesti minun sylissäni kohti uusia niittyjä ja metsiä.
Bianca oli niin ihana persoona että ikävä ja kaipaus on lähes kestämätön. Bianca oli iloinen, hassutteleva ja läheisriippuvainen rakkautta täynnä oleva koira. Bianca oli myös mukana kaverikoira toiminnassa ja oli ns. kaikkien kaveri eikä koskaan kyllästynyt rapsutuksiin. Sairauden myötä nekin puuhat sitten jäivät vähemmälle.
Bianca rakasti ihmisiä ja hänellä oli monta sellaista lempi-ihmistä mm. namitäti jonka vierailut olivat aina odotettuja ja jolle oli varattuna ne kaikkein suurimmat tassuläpsyt. Bianca rakasti kissoja ja toisia koiria, koskaan hän ei sanonut kenellekkään mitään vaan aina oli leikkimielessä. 
Niin monta yhteistä retkeä tehtiin niin metsään kuin muuallekkin. Biancahan oli KePon koira virallisesti, annoin sen hänelle syntymäpäivälahjaksi ja heillä olikin aina se oma yhteinen mailmansa.
Bianca oli se koiristamme, joka ylväänä seurasi pihan touhuja yleensä öljysäiliön päällä makoillen  hevoskastanjan varjossa. Olisin niin toivonut, että yhteistä matkaa olisi vielä ollut , mutta kun se ei ollut mahdollista niin jätimme toisillemme jäähyväiset.
Eilen illalla naurettiin,
yhdessä vielä niin leikittiin
Viereeni tulit myös nukkumaan,
poskeani hellästi suukottamaan
Koskaan ei arvata oinut vois,
että yö seuraava viimeinen ois
Nyt vain muistot rakkaat mulle jäi
Sinua kovasti kaipaan, ystäväin
Toivotan sinulle Bianca hyvää matkaa, siellä Lotta äiti jo sinua odottaa. Kaikki on hyvin minun on vain niin ikävä .....

1 kommentti:

  1. Lämmin osanotto suureen suruunne.
    Kovin nopeasti tuli luopumisen aika.
    t. Hanna

    VastaaPoista