tiistai 7. toukokuuta 2019

Kauneushoitolassa

Tänään Rosé pääsi kauneushoitolaan ja sitten tietenkin ostoksille. Kauneushoitola sijaitsee tuolla Kupittaan Mustin ja Mirrin yhteydessä. Meitä odotti siellä aivan ihanan ystävällinen  eli tarkoitan myös koiraystävällinen "täti"". Rosé ihastui häneen aivan valtavasti ja jakeli pusuja. Ei edes tuo kynsien leikkaus saanut häntä muutttamaan mieltään, vaan häntä heilui edelleen. Kun kauneutta oli hoidettu ja vinkkejä vastaisuuden varalle saatu niin sitten lähdettiin ostoksille.
Vähän jännittää tämä hissipöytä

No ehkäpä mä kuitenkin selviän

Leikataanko kynnet?



Nips ja naps

Kiitos Reija, namit olivat hyviä.
 Lopuksi vielä tutkittiin koko hoitohuone ja pesupaikka ja pisteeksi i:n päälle sukellettiin roskikseen ja kaadettiin se. Päivä on muutenkin ollut puuhakas. Aamulla siivottiin Vappu pois ja olipas Rosésta jännittävää poksautella ilmapalloja.
Poks ja poks

Pilvi ei uskaltanut poksauttaa yhtään.
 Sitten on leikitty taas kovasti pihalla isojen kirien kanssa.
Taiga ja Rosé

Kyllä nyt naurattaa

Kainaloinen

Ei saa kutittaa

Mä söin heiniä aika hyviä
 Taas yksi pentumainen päivä takana. No olihan Taigallakin jännittävä päivä, sillä Taiga oli ensimmäisellä virallisella kaverikoirakeikalla koulutuksen jälkeen. Vierailimme kolmessa vanhusten kohteessa. Ja eräässä kohteessa eräs "setä" kysyi onko sinulla pentua  johon vastasin ketomalla Rosésta ja siihen pappa vastasi, että kun minulla on jo tuo iso koira niin hän ostaa sen pennun minulta. No ei tarvi arvata en myynyt mun sdämenvaltaajaa paapalle.
Taiga
Päivä on tullut iltaan ja pienen koiran voittaa uni.
Ihan väsynyt

Kauniita unia kaikille
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti