sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Kesälomalla

Seuraavassa kuvakertomus lomamatkastamme äitini kanssa. Matka alkoi kohti Pohjois-Pohjanmaata ja tässä ensimmäinen pysähdys jossa nautittiin kauniista maisemasta ja kaakaosta.

 Meitä tervehti perillä valtaisia kukkaloisto, en koskaan ole nähnyt niin paljon niittykukkia ja tuli eräskin kimppu poimittua.









Tällä kertaa harrastimme lomalla myös kulttuuria sillä tutustuimme Annin nukkemuseoon.












 Museossa oli yli 500 upeaa nukkea. Sitten kävimme myös runokiven puistossa.







Herkuttelu kuului tietenkin loman viettoon ja sen kyllä huomaa vyötäröllä.






 Eila tädille erityiskiitos ihanista lohi ja hirvikeitoista ja siitä mailman parhaasta pullasta mitä hän leipoo puhumattakaan rieskasta joka on niin hyvää ettei sanotuksi saa. Sana ja vastat kuuluivat myös päiväohjelmaan ja mikä oli saunoessa kun aurinko paistoi läpi yön.

 Koko reissua en tietenkään voinut olla ilman eläin kontakteja joten lähdimme ensin etsimään lehmiä ja löytyihän niitä ja sitten piti löytää leonbeginkoirakin ja ehkäpä pari hevosta ja muutama lammas ja kissakin olisi kiva nähdä että jaksaisi odotella että näkee omat haukut.

































 Viihde puoltakaan ei unohdettu vaan käytiin tätini kanssa laittamassa jalalla koreasti Urjanlinnan tunnelmallisissa karaoketansseissa.


 Paljon ehdimme äidin kanssa touhuta ja kivaa oli ja pakko vielä mainita että kävin kaksi kertaa uimassakin, mistä olen erityisen ylpeä. Tapasin myös kaksi tätiäni ja serkku Arin sekä yhden setäni, joten sukulaisiakaan ei unohdettu. Nyt äitini jatkaa lomaa veljeni kanssa Köyliössä ja minä olen saapunut tänne omaan kotiini. Kiitos kaikille jotka teitte lomastamme ikimuistoisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti