torstai 11. heinäkuuta 2019

Pentuilua

Tänään oltiin taas Rosén kanssa pentukoulussa ja tämä kurssi tuli päätökseensä. Kaikki pääsivät luokaltaan ja siirtyivät seuraavalle luokalle  ja se alkaa sitten 1.8. Sitten käytiin ostoksilla Peten koiratarvikkeella Raisiossa ja namilaatikko täydentyi mukavasti kun Rosé sai itse päättää mitä osti. Myyjätär kyseli, että saako Rosé viikkorahaa millä voi nameja ostella , mutta siihen ilmoitin ettei Rosé mitään viikkoraha saa vaan päivärahaa. Miinuksena täytyy sanoa, että tuo Peten lattia on todella liukas ja suorastaan vaarallinen koirille liikkua, pakko oli laittaa palautetta asiasta ja toivottavasti siihen on tulossa muutos. Jos teillä on samoja kokemuksia niin palautetta voi laittaa
raisio@petenkoiratarvike.com olisihan se hienoa jos asia saataisiin korjattua ja koirat voisivat  turvallisesti liikkua tiloissa. Palveluhan on ystävällistä ja valikoimat runsaat.
Eilen oltiin viettämässä veljeni 60 v juhlia hänellä ei olekkaan yksittäistä syntymäpäivää vaan ihan kokonainen syntymävuosi.

Rosé pääsi kokeilemaan miltä se iso vesi tuntuu ja siellä piti käydä vilvoittelemassa useamman keran.
Poikani Toni oli valmistanut meille kattavan salaattipöydän oli siikaa oli ankkaa, oli härkää ja kaikkea muutakin ihanaa. Se on niin helppoa kun sen osaa.
 Synttärisankari puhukoon kuva puolestaan ei muuta lisättävää.
Poikani seurustelee Pilven kanssa. Kummallakohan on asiaa enemmän.
Pilveäkin naurattaa niin kovasti että silmät on ihan kiinni vai olikohan se aurinko.
Kyllä on paljon uusia tuoksuja. Rosé viihtyi hyvin mökillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti