torstai 18. heinäkuuta 2019

Suru-uutinen

Päivä alkoi suru-uutisella viimeinen pikkuprinssi Simba on lähtenyt saeenkaarisillan tuolle puolelle. Simba nukkui pois kotonaan viime yönä. Belunan Prince Dino "Simba" 06.04.2009-18.7.2019. Simba sai hienon pitkän elämän perheensä luona.  Simbaa rakastettiin ja Simballa oli koiranelämää parhaimmillaan. Simba rakasti lapsia yli kaiken ja viettikin aikaa paljon lasten kanssa.
Simba rakasti vapautta ja peuroja jotka tulivat näköetäisyydelle, niitä oli mukava ajaa. Liekö tuo taipumus peräisin siitä, että pikkupentuna Simba oli päässyt vahingossa syömään ajokoiran ruokaa ja sitä olikin sitten ahmittu kunnolla ja lääkärireissuhan siitä sitten tuli, mutta kaikki päättyi kuitenkin hyvin. Simba oli perustervekoira ja vasta viime aikoina alkoi ilmetä vanhuuden vaivoja.
Kun Simba lähti meiltä pikkuisena pentuna Jutan ja Bennyn mukaan tiesin että rakkautta ei tuolta koiralta tule koskaan puuttumaan ja oikeassa olin. Sydämestäni kiitän Bennyä ja Juttaa Simban hyvästä hoidosta ja kaikesta siitä miten onnelliseksi Simban teitte ja kuinka hän oli mukana perheenne elämässä aina ja kaikkialla.
Simba rakasti omaa perhettään enemmän kuin mitään muuta ja päivystikin pihamaalla ahkerasti ettei kukaan päässyt huomaamatta pihapiiriin. Joskus hän kävi myös moikkaamassa naapurissa kavereita  mutta palasi nopeasti takaisin kotiin.
Simba täytti keväällä 10 vuotta ja juhli sitä perhepiirissä. Mutta ikä alkoi jo näkyä papparaisen harmaantumisena ja liikkuminenkin alkoi hieman olla vaikeaa, mutta iloisuus ei pojasta koskaan kadonnut.

Nyt olet vapaa ja mukana tuulen,
saat kulkea rajalla ajattomuuden.
Olet kimallus tähtien, pilven lento,
kasteisen aamun pisara hento.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti