maanantai 9. syyskuuta 2019

"Norjan veriripulit"

Uutiset Norjasta ovat huolestuttavia sitä ei käy kenenkään kieltäminen. Moni taho Suomessakin on ottanut kantaa asiaan. Pahinta minusta on se, että nyt jokaisesta kanavasta tulee vähän erilaista tietoa, mikä on sitten taas  asia mikä lietsoo paniikkia. Olen itse päättänyt, että en lähde mukaan tähän panikointiin, vaan vietän koirieni kanssa sellaista elämää mitä olen tähänkin asti viettänyt. Käymme metsässä ja , koirakoulussa sekä näyttelyissä juuri siten kun olen aikaisemmin suunnitellut. Koirani saavat juoda lätäköstä vettä ja juosta metsässä vapaana. En usko, että pystyn suojaamaan koiriani tuntemattomalta uhalta jos sellainen on olemassa.
En vie koiriani koirapuistoon, mutta siellä koirani eivät ole koskaan käyneet aikaisemminkaan. Tätä päätöstä en ole tehnyt Norjan uutisten takia vaan en pidä koirapuistoista muutenkaan.
Toivon, että kaikki pystymme pitämään ajatuksemme koossa ja seuraamaan asiallisesti tilanteen kehittymistä. Suurin toive tietenkin on, että Norjalaiset saavat tilanteen hallintaan eikä meillä Suomessa jouduta epidemian kanssa tuttavuutta tekemään. Jos Suomessa kenneliittto antaa uusia ohjeita ja rajoituksia niin niitä tietenkin noudatetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti