sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Porvoon kaikkien rotujen näyttely

Tänään aamu valkeni sateisena tai oikeastaan aamu ei vielä ollut edes valjennut kun lähdimme kohti Porvoota. Vettä satoi ja lohduttomalta näytti myös ennusteet. Porvooseen saavuttiin ja vettä satoi ja vielä lisää vettä satoi. Rosélle rakennettiin sateenvarjoista  suoja, että pysyisi edes hieman kuivana. Kun meidän kehän vuoro oli alkamassa jostain tuli oikein myrskyn poikanen ja sateenvarjot lentelivät ja joku kertoi että hiekkakentällä missä ei ollut edes yhtään puita suojana lentelivät kaikki muutkin tavarat. Mehän saatiin olla nurmialueella , tosin nurmi oli aika liukas. Tänään tuli todistettua, että ei Rosé ainakaan tyhmä koira ole, hänelle ei tullut mieleenkään etttä olisi käynyt kehään makoilemaan, kuka sitä nyt rankkasateessa makoilisi. Rosé liikkui todella kauniisti ja seisoi  hienosti, OLIN NIIN TYYTYVÄINEN.
Rosén arvostelu: 7 kk vanha. Oikeat mittasuhteet ja kauniit linjat. Kaunisilmeinen pää, kauniit silmät ja hyvä maski. Erinomainen runko ja raajaluusto. Kaunis häntä ja ylälinja. Liikkuu hyvällä askelpituudella, pentumaisen löysästi edestä. Onnea tulevaisuuteen. Tuomarina oli Janger Nina. PEK 1, KP, ROP.
Sattuneesta syystä ulkokuvia ei ole, vaan kuvat on otettu äitini sohvalla, sillä äidin luokse menimme kuivattelemaan itseämme ja syömään äidin lihapullia. Mummu otettiin mukaan hieman lomailemaan tänne meille.
Harvoin koirani on saanut noin loisteliasta arvostelua. Tuomarille myös täydet pisteet jaksoi vesisateesta huolimatta juoksuttaa koiria ja olla iloinen, kun ojensi meille ruusukkeet hän vielä silitti Roséa ja sanoi nätti olet.
Pidän Porvoosta näyttelypaikkana ja Porvoossa on aina hieman erilaiset palkinnot ja pokaalit, nytkin pokaalien vaihtoehtona olisi ollut  keramiikkakulhoa ja keramiikka namipurkkia. Me valittiin tai minä pokaalit jotaka olivat myös erikoiset.Myös isot onnittelut Sirille ja Annalle, he ovat taas riemastuttaneet yleisöä leijonatanssilla ja hienosti oli mennyt kakkossija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti