torstai 28. toukokuuta 2020

Luontoviikko

Luontoviikko, maanatain 7 pupujussia lenkkipolun varrella, tiistaina peura kopsutteli vastaan näistä selvittiin ihan vain katselemalla, mutta keskiviikkona oli sitten orava ja se olisi pitänyt saada pyydystettyä ainakin Rosén mielestä. Tänään päätin lähteä isoa tietä keskustan suuntaan ja melkein alkumetreillä sitten eteemme kipitti mäyrä ja se oli jo sitten liikaa melkein näistäkin kengistä pohjat irtosi kun mäyrää metsästettiin, onneksi pääsi karkuun. Jatkoimme kohti sivistystä ja vastaamme tuli yksi henkilöauto ja yksi pakettiauto. Pakettiautossa oli vihaisen näköinen mies ja minä vilkutin hänelle, hän morjesti takaisin ja minulle tuli niin sosiaalinen olo.
Lenkille on lähdettävä aamusta, sillä päivä lämpenee nopeasti ja koirilla on liian kuuma lenkkeillä. Tai tänään kokeillaan myös iltapainoitteista retkeilyä. Minusta aika hieno kuv, liekö tuo enkelin siipi mikä Keelan yllä häntä suojelee.
Pupuja siis tuntuu riittävän joka lähtöön. Onneksi Rosé on alkanut jo tottua, että pupuja juoksentelee pitkin ja poikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti