maanantai 4. toukokuuta 2020

Säikähdys

Ei päivää ilman, että sydän meinaa pysähtyä. Olen ollut niin tyytyväinen ostettuani valjaat tuolle Rosélle, koska hän oppi vapauttamaan itsensä pannasta hyvinkin näppärästi, niin ajattelin että nyt ei pääse karkuun. Nyt lenkkeily on sujunut mukavasti ja minusta turvallisesti. Kunnes tänään kaikki oli hyvin ja me katseltiin rauhallisesti ohi kulkevaa junaa ja juuri kun juna oli ohittanut meidät tempaisi Rosé ne valjaat yltään ja aloitti sellaisen junan takaa-ajon että ei voi sanoin kuvata. Onneksi juna hävisi pikkuhiljaa näkyvistä ja Rosé päätti palata  yhtä vauhdikkaasti takaisin niin että multa vain pellolla pölisi. Se kysyy luonnetta olla iloinen koiran paluusta ja palkata herkulla kun toinen tulee takaisin kun juuri on sydänpysähdys ollut lähellä pelosta. No herkut syötiin ja valjaat puettiin uudelleen ylle. Nyt on kehitetty seuraava versio siihen kuuluu panta ja valjaat jotka ovat kytkettynä toisiinsa hihnalla. Toivon ja uskon, että ei onnistu samalla sekunnilla riisumaan pantaa ja valjaita. KePo sanoikin juuri, että ei ihme, että tuo Rosé on tuollainen kun sillä on Norjalaiset / venäläiset sukujuuret niin eihän niiden maiden hiihtäjienkään perässä kukaan pysy vaan ne karkaa aina muilta.
Toscan kanssa oltiin pelastamassa onkimatoja, koska ne olivat jostain kiivenneet maantielle ja se oli huono asia koska ne litistyivät autojen alle. Joten me kerättiin kilometrin matkalta kaikki elävät madot ja toimitettiin ne läheiselle pellolle turvaan. Madot kuulemma nousevat maantielle haukkaamaan happea koska rankkasade täyttää niiden pesäkolot. 
Illan suussa sitten Pilvi pääsi (=joutui) pesulle, sillä koko koira on valeltu tuolla Hexarinse suusuihkeella jota ei saa niellä. Koko Pilvi oli ihan tahmea. Nyt on Pilvi puhdas ja hyvän tuoksuinen kun mennään huomenna hoitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti