maanantai 24. elokuuta 2020

Kyyhkynen on noussut siivilleen - Belunan Magic Paloma (16.6.2011 - 24.8.2020)

 

Tänään eletään jälleen päivää jolloin yksi jalokivi Belunan kruunussa on himmentynyt.   Hän sai pentuna nimen Paloma kyykynen ja tänään on kyyhkynen noussut siivilleen ja lähtenyt kohti Siriuksen tähteä. Rakastin tuota koiraa kuin omaani ja olin onnellinen kun vielä viime torstaina sain käydä hyvästelemässä Paloman.

Paloma oli Belunan Kingly Milanan, Belunan ensimmäisen pennun ja Yestas Enzon rakkauden hedelmä. 


Paloma muutti koirarakkaaseen kotiin jossa oli koirakavereita. Rakkautta Palomalta ei koskaan puuttunut.

Minullakin oli mahdollisuus viettää Paloman kanssa monta hienoa hetkeä, sillä Paloma kävi meillä vauvalomalla kaksi kertaa. Ensimmäisistä vauvoista meidän Tosca viettää koiranelämää luonamme ja Tincakin asustaa lähiseudulla. Toisen pentueen lapset ovatkin sitten matkanneet kauemmaksi omiin koteihinsa. Paloma oli aivan ihana äiti.



 Harmaita hiuksia meinasin saada kun Paloma oli niin hyvin koulutettu, että ei koskaan mennyt ovesta ennen ihmistä ja meillähän noita ovia riitti kun kaikki koiraportit laskettiin mukaan. Kun pentuhuoneesta lähdettiin käymään keittiössä niin viisi kertaa minun piti antaa Palomalle lupa tulla ovesta ja sitten taas sama takaisin päin.

Meidän jo edesmennyt kissamme Naukkis oli Paloman yksi parhaista kavereista, aina kun Paloman kanssa mentiin lenkille, niin Naukkis lähti mukaan, kulki koiran ja minun perässäni koko lenkin ja naukui koko ajan

Paloman perhe on antanut kodin monelle Belunalaiselle, Banjolle, Perlalle, Betulle ja nyt Paloman myötä Tarjan koti tyhjenee leoista.


Paloma on aina ollut ylpeä omasta perheestään en koskaan ole nähnyt kuvia  missä koira olisi ryhdikkäämpi ja ylpeämpi  niin koirakavereistaan  kuin lapsi ystävistäänkin ympärillään.


Paloma viihtyi myös näyttelykehässä kunhan vain se oma ihminen oli mukana.

Koko sydämestäni tunnen kiitollisuutta Tarjan perhettä kohtaan jonka koirana Paloma sai viettää yli 9 onnellista vuotta. Paloma sai huolenpitoa ja kaikkea mitä koiranelämään kuuluu, jotta se on onnellista. Tänään kuitenkin kyyhkynen on noussut siivilleen ja lentänyt pois jättäen jälkeensä ikävän ja kyyneleet.



Palomalle hyvää matkaa toivottaen ja sydämeensä muistot tallettaen rakkaudella kasvattaja.


Kun taivaan kanteen syttyi valo kyyhkysen.
Katsoin sen loistetta huokaisten.
Tähtikuviomme alla ilta viimeinen se 
suojasi hetken hyvästien.


1 kommentti:

  1. Luopuminen on aina tuskallista. Ja varsinaisen satuttavaa se on silloin, kun leo on pitkään ollut osa elämää ja kotia. Halit molemmille Arjalle ja Tarjalle. <3 <3

    VastaaPoista