torstai 27. elokuuta 2020

Torstai toivoa täynnä

 Tänään oli huomattavasti hauskempi päivä kuin eilinen, ainoastaan pankkikortti teki katoamistempun ja onneksi illan tullen sekin löytyi. Minulla on tällä hetkellä menossa jokin hukkaa kaikki kausi. Onneksi en ole yhtään koiraa hukannut. 


Keela aloitti tänään syömään B12 vitamiiniä sekä uutta allergiaruokaa. B 12 vitamiiniä sen takia, että verikokeet osoittivat, että Keelalla on B12 vitamiinin puutos.  Uusi ruoka maistui ihan hyvin. Nyt toivotaan, että kun saadaan vitamiinin puutos kuntoon ja uusi ruoka rauhoittaa vatsan niin tuo kivien syöminen loppuisi.


Tuo vitamiinivalmiste on ihmispuolen lääke, mutta ksylitoniton versio. Apteekissa kyllä ihmeteltiin että koiralle aion antaa ja varmistivat, että minulla on eläinlääkärin ohje kyseiseen asiaan, onneksi minulla oli kirjallinen viesti asiasta. Neljän viikon päästä sitten mennään kontrolliin ja katsotaan arvot uudestaan. Se mikä oli hyvä asia oli se, että haima, maksa, munuaiset olivat hyvässä kunnossa ja kaikki muutkin veriarvot olivat tuota  B12 lukuunottamatta viitearvoissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti