tiistai 9. helmikuuta 2021

Cardamine´s Julie Rosé 2 v

 Tänään ollaan vietetty synttäreitä kun meidän ihana Ruusunnuppu täytti kaksi vuotta. Päivä alkoi tietenkin kirpeällä pakkaslenkillä, mutta se ei menoa haitannut. Rosé sai juosta vapaanakin koska 2 vuotiashan on aikuinen eikä lähde peurajahtiin, pupu paroista puhumattakaan. Aamiainen olikin katettu tuonne metsätien varteen siellä odotti ihania hevosen pullia ja pupun papanoita.








Tässä vaiheessa en vielä tiennyt mihin kaikkeen tämä päivä johtaakaan. Kakkuakin syötiin ja se maistui hyvältä.



Vaaleanpunainen possu odottelee Roséa tuolla pedillä, uusi unilelu.


Mutta sitten siihen osioon mikä teki tästä päivästä ikimuistettavan. Olin eilen hakenut eläinlääkäriltä Pilvelle kipulääkepurkin ja se oli minun huolimattomuuden takia jäänyt käsilaukkuuni vaikka luulin sen laittaneeni koirien lääkekaappiin. Harry tuli kotiin ja koirat sisälle. Pilvi oli kanssamme keittiössä, Keela ja Tosca nukkuivat eteisessä ja Rosé mitä ihmettä kun saimme syötyä huutaa Harry mikä purkki Rosélla on? Ohje löytyy lattialta ei ole todellista hän on ottanut Rimadyl purkin kassistani ja litistellyt sen ihan muodottomaksi ja syönyt kaikki mahdoliset tapletit.  Purkissa oli 20 kpl kipulääkkeitä ja muruista mitkä saimme kaivettua purkin sisältä voisi ehkä koota 4 kpl hyvällä onnella.


Rosé toi kyllä iloisena purkin jämät minulle ja katseli minua kauniilla ruskeilla silmillään. Sydämeni oli pysähtyä kauhusta. Onneksi Rosé ei ollut oma kasvattini vaan voin soittaa kasvattajalle, joka totesi rauhallisesti ei se kuole. Toki eläinlääkäriäkin konsultoitiin ja nyt on odoteltu mahdollisia seurauksia oksennusta, ripulia. Vielä ainakin kaikki hyvin ja koira loikkii kuin kenguru. Mieleeni muistuivat sanat jotka sanoin eilen KePolle: Huomenna Rose´sta tulee aikuinen kun täyttää kaksi vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti