keskiviikko 10. helmikuuta 2021

Rose´n kuulumiset

 Minun "narkkari-Rosé" on voinut ihan hyvin. Ei mitään oireita tuosta eilisestä huumekokeilusta. On se tuo aikuistuminen rankkaa koirallakin, kyllähän sitä  itsekkin on aikuistumisen kynnyksellä tullut hölmöiltyä ja kyllä syyttävä sormi minuun osoittaa ei olisi pitänyt unohtaa sitä purkkia käsilaukkuun. No olen itseäni kovasti asian tiimoilta ruoskinut, mutta ei se asiaa ole miksikään muuttanut. Tänään Rosé oli kaivanut grillistä hiiltyneitä puita ja hiiliä ja syönyt niitä joten ei mikään tyhmä koira. Vauhtia on riittänyt tänäänkin vaikka lenkille päästiin vasta iltapäivällä kun pakkaslukemat  olivat inhimilliset ulkoiluun.

Kyllä olin iloinen kun vielä illalla myöhään omaeläinlääkärini laittoi sähköpostia jossa hän oli laskenut kuinka paljon Rosé oli Ramadyliä saanut eli 14 mg/kg ja onneksi tuo määrä ei ollut kuitenkaan hälyyttävän suuri vaikka tablettimäärä olikin lähellä tuota 20 kpl kun vain yksi oli kokonaisena jäljellä ja pari-kolme muruina. Turvakorkkiin olen kyllä pettynyt, itse en meinaa saada sitä auki millään mutta nyt se oli kyllä poksahtanut auki ja oli täysin vahingoittumaton.


Kyllä näiden murujen kanssa niin monta pysäyttävää hetkeä on eteen tullut, vaikka kuinka luulee että vahtii ja valvoo ja seuraa niin meilläkin on kuitenkin ehditty vuosien aikana syödä ainakin seuraavat jutut: 5 TV:n kaukosäädintä, joulukuusen ulkovalot, jumpparikoiden vasen lahje 43 cm (kesti 2 kk palautua takaisin), 2 puhelinta, kahdet silmälasit, vaahtomuovipatjasta isohko osa, kastelukannuja (lukematon määrä), vesiletkuja, aamutakin vyö, antiikkipöydän kolme kulmaa pyöristetty joitakin tässä mainitakseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti