lauantai 25. helmikuuta 2023

Tassukarvat

 Kun kynsihuolto oli suoritettu niin tänään oli sitten vuorossa tassukarvojen siistiminen. Tämäkin toimenpide sujui ongelmitta ja nyt on tytöillä siistit tassut. Turkinharjaus on vielä edessä ja sitten on taas koirat hoidettu. Niin ja Keelan korvat puhdistettiin myös tänään, Rose´n korviahan ei ole vielä neljään vuoteen tarvinnut puhdistaa. Niin ovat erilaisia nuo koirien korvat, toisilla hiiva kiusaa ja toisilla ei mitään ongelmaa.


Aamulenkki olikin sitten taa tapahtumia täynnä. Metsää lähestyessämme edessämme sinkoili viisi metsästyskoiraa ja tajusimme, että metsässä on metsästäjiä, joten luovuimme sinne menosta. Vahtimiehiä seisoskeli  tielläkin. No vaihdettiin lenkkisuuntaa ja hups kohta ryntäsi pupujussi ihan edestämme radan toiselle puolelle, koiria ei onneksi näkynyt, eli pupu oli onnistunut huijaamaan koiria ja päässyt turvaan.

Matka jatkui ja kohta oli edessämme nainen koiran kanssa. Koira oli jälkiliinassa, jossa se oli vaikea hallita, joten omistaja roikkui sitten rähisevän koiran pannassa. Varoitin metsästäjistä ja jatkoimme matkaa. Loppumatka me päästiinkin sitten rauhallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti