perjantai 3. toukokuuta 2024

Durasel-pupu

 Kylläpäs on väsähtänyt olo, on taas Mincan ja Rose´n kanssa touhuttu. Tuo Mincan auttaminen tekee asioista jotenkin sata kertaa hankalampia. Tänään me täytettiin istutuslaatikoita mullalla tai oikeastaan minä täytin ja Minca tyhjensi.






Suu täynnä multaa ja tassut tekivät työtään ja multa lensi , en saanut kuin kolme laatikkoa täytettyä kun päätin luovuttaa ja odottaa että saisin Harryn avuksi. 22 laatikkoa olisi pitänyt saada täyteen multaa, mutta kun Minca tyhjensi nopeammin kuin minä täytin. Lopetettiin laatikoiden täyttö/tyhjennys ja mitä tekee Minca lähtee tekemään kuoppia minun kukkapenkkiini EI EI.




No kun on ollut ahkera apulainen niin silloin on ansainnut palkinnon ja niinpä ostin Mincalle pallon kauppareisulla pienen nahkaisen jalkapallon.





Noin kaksi kokonaista sekuntia niin pallo oli puhki ja koira tyytyväisen näköinen nyt on sitten leikitty luttupallolla. Seuraavaksi taidan ostaa hänelle kuulan jos se vaikka kestäisi. Illalla alkoi Harryn kanssa sitten uudestaan tuo laatikoiden täyttö ja nyt tilanteen hoitikin Rose´joka tuli leikittämään Mincaa ja niin saimme työn tehtyä.












Rose´leikkii kyllä niin kauniisti ja hellästi Mincan kanssa kertakaan ei ole Minca vingahtanut, että olisi sattunut. Luulen että Roseá kyllä on sattunut nuo piraija hampaat Rose´on puhdasta kultaa niin kiltti pienelle. Ilta puhteeksi vielä syötiin haravan varsi. Kaunis kesäpäivä taas illassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti