tiistai 28. toukokuuta 2024

Paljon ehtii kun touhuaa

 Esitellään ihan ensin meidän uusi hyttysloukku, joka istuu pihalla ja napsii hyttysiä, kärpäsiä ja perhosia ja varmasti kaikkea lentävää minkä kiinni saa on se sen verran tehokas pakkaus. Kuuluu vain napsahduksia kun leuat sulkeutuvat.




Tänään minulla oli myös keittiöapulainen ja ihan huomaamatta tuo apulainen sitten oli napannut pöydältä ruokasoodapurkin ja nautiskellut sitten ihan omassa rauhassa pienet soodat.

Ei ainakaan pitäisi närästää.


En se minä ollut . No tuota ei usko kukaan.

Vain pienet vikkelät koirat voivat tehdä tuollaista ja kaiken lisäksi vielä syödä sitä ruokasoodaa, ei varmaankaan ollut hyvää kun osa kuitenkin oli jäänyt jäljelle. Varsin ehtiväinen pakkaus. No Rose´ottaa elämän rennosti kun on kuuma.

Luulen että mamma leikkaa Mincan kynsiä ja Minca sitten vastustaa.

No illan tullen sitten kaksikko lähti viimeiselle pissalenkille kun kynnet oli onnistuneesti leikattu , mutta samalla piti varmistaa mitä siellä sisällä tapahtuu nyt tapahtuu joka leikkurit on laitettu pois.


Minun ihanat muruseni ja taas on päivä illassa. Ai niin luettiin me Mincan kanssa tänään kirjaakin, tosin Mincan mielestä sivut kuului irrottaa kovan ärinän kanssa joten minulta jäi nyt loppuratkaisu selvittämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti