sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Ajatuksia

 TÄnään oikein aloin miettimään kun oltiin Mincan kanssa metsässä, että mitä ihmeen tuttua tuossa koirassa oikein on. No keksinhän minä sen siinä on Pilvi  jättiläisenä. Minca on kuin Pilvi ei kestä yhtään sitä, että laitan hihnan kiinni johonkin ja yritän ottaa kuvia. Minca alkaa heti vapauttaa itseään puremalla hihnaa poikki aivan kuin Pilvi aikoinaan joka myös vihasi kiinni oloa. Pilven parhaat vapautus- operaatiot naurattavat vieläkin. Olimme koirakoulussa ja opettaja selitti  että laittakaa koira kiinni ja sitten opetetaan koira kiertämään tolppa tai puu. No ennen kuin opettaja oli lopettanut juttunsa oli Pilvi purrut hihnan poikki ja paineli pitkin kenttää. Toinen ikimuistoinen kerta oli kun Pilvi oli hammaskiven poistossa ja sanoin, että jos viette häntä pissalle niin olkaa tarkkana. Miten kävikään koira  oli purrut hihnan poikki ja kun menin hakemaan sai Pilvi uuden hihnan lahjaksi. Minulla on myös kuvia missä Pilvi istuu leojen vieressä ja yrittää purra heidän hihnojaan poikki eli kaveritkin olisi pitänyt vapauttaa.

Toinenkin ominaisuus on sama kuin Pilvellä, Pilvihän käveli aina mun perässä ja niin tekee Mincakin  joka askeleen. Ainoa ero on ettei Minca hauku koko ajan ja toivon että se ero pysyykin, sillä olen kuullut Mincakan haukahtavan kerran ja meinasi mennä pissat housuun oli se sellainen kumahdus.


Rose´han on ottanut hoitaakseen meidän Turrin rajavartijan tehtävät ja lavitsalla vartioimisen. Kun ilta hämärtyy kaikuu myös tontin rajoilla Rose´n ilmoitus haukku ihan kuin Turri aikoinaan. Olenkin aina sanonut, että Rose´n sisällä asuu pikkuinen Turri.



1 kommentti: