keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Vain mulle voi käydä näin.

 Mentiin tänään Mincan kanssa eläinlääkäriin. Minca lopetti eilen syömisen ja tänään sitten juomisenkin joten ei muuta kuin taas kohti eläinlääkäriä. Mincan vatsakaan ei ole tullut kuntoon. No nappasin kakkanäytteen aamulla minigrip pussiin ja eläinlääkäriin siis matka kävi. Todettiin että Minca jää klinikalle päiväksi tiputukseen ja lääkitykseen ja se sopikin minulle hyvin koska minulla oli kampaaja ja sovittiin että menen sitten  klo 17 jälkeen hakemaan pikkuiseni pois. Minca oli pärjännyt oikein hyvin klinikalla eli nukkunut lähes koko päivän, no ei ihme sinänsä kun on pari vuorokautta mennyt valvoessa ja ripuloidessa. Itsekin alkaa käydä ihan puolivaloilla.


Nyt odotellaan että saataisiin ne giardia kokeiden tulokset ja samalla tänään otettujen verikokeiden tulokset. Mincalla on myös kaksi viikkoa erikoisruokavalio.


Kaikki oli siis nyt paremmalla tolalla, mutta sitten minun mokani. Kampaajalla aloin ihmetellä että onko minun vaatteissani ripulia jossain koska ripulin tuoksu tunkee nenään. Tutkin vaivihkaa vaatteitani ja kenkiäni mutta en vain keksinyt mistä tuo haju tulee. Kunnes jossain vaiheessa päätin ottaa karamellin rasiasta käsilaukustani ja silloin se haju suorastaan valtasi tilan ja kyllä minulla oli edelleen se kakkanäyte käsilaukussa ja eihän se minigrip pussi sitä hajua pitänyt sisällään. Voi elämän kevät sanon minä. Jääköön salaisuudeksi miten sitten pääsin eroon tästä hajupommista.

Sellainen päivä siis tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti